in

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Λεύτερης συμμαχούν εναντίον του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Λεύτερης συμμαχούν εναντίον του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό στις Άγριες Μέλισσες και από ένα τυχαίο γεγονός αποκαλύπτεται ο κρυφός δεσμός της Ζωής και του Κωνσταντή στον πιο λάθος άνθρωπο: τον Ακύλα Μεγαρίτη, που θολωμένος από θυμό και ζήλια, ορκίζεται να τους κάνει να υποφέρουν… μέχρι θανάτου!

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ελένη και Λεύτερης συμμαχούν εναντίον του Ακύλα

Για τη Ζωή Μεγαρίτη ο γάμος της με τον Ακύλα είναι μια φυλακή! Το διαζύγιο που του είχε ζητήσει ήταν το πρώτο βήμα για την ελευθερία της, αλλά αμέσως η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν έμαθε για την αποφυλάκισή του. Το μίσος και η απέχθεια που νιώθει για εκείνον διαδέχεται ο φόβος για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αρρωστημένο του μυαλό. Την ώρα που η ζωή της Ελένης γίνεται ξανά κόλαση.

Ο Κωνσταντής αποτέλεσε για εκείνη τη μόνη διέξοδο για να νιώσει και πάλι γυναίκα! Και παρόλο που η Ζωή κρύβει τη σχέση της με τον Κωνσταντή, από την άλλη η κόρη της, η Κορίνα, ξέρει πως η μητέρα της έχει παράνομο δεσμό και συνεχώς την απειλεί πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα. Μέσα σε όλα, η μετακόμιση της οικογένειας Μεγαρίτη φέρνει κι άλλες φουρτούνες στη Ζωή, η οποία αντιμετωπίζεται με δυσπιστία εξαιτίας του άντρα της και της αδελφής της, της Αιμιλίας, με την οποία συνεχώς καβγαδίζουν… για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες της Ζωής.

Στο μεταξύ η γυναίκα του Ακύλα καταλαβαίνει τον λόγο που μετακόμισαν στο Διαφάνι και προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα που βλέπει να έρχονται. Συνεχίζει τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κωνσταντή, τον οποίο και εμπιστεύεται απόλυτα! Ετσι του κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για εκείνη που έχει σχέση με τον Αχιλλέα και τη φυλάκιση του Ακύλα! Την ίδια ώρα η Κορίνα βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο που ενισχύει τις υποψίες της πως η μητέρα της έχει εραστή και θυμωμένη αποκαλύπτει τα πάντα στον πατέρα της!

Ο Ακύλας υποδύεται πάλι τον ήρεμο και ψύχραιμο άντρα και πείθει την κόρη του πως έχει καταλάβει λάθος, όμως το βλέμμα του «καρφώνει» τη Ζωή! Οταν μένουν οι δυο τους, εκείνος φροντίζει να της κάνει ξεκάθαρο πως αν ανακαλύψει πως έχει άλλον θα σκοτώσει και την ίδια και τον άλλον άντρα! Η Ζωή τρέμει στην ιδέα τού να πάθει κάτι ο Κωνσταντής, ενώ ο Ακύλας βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν τον εραστή της γυναίκας του! Ολα όμως θα ανατραπούν όταν μάθει πως είναι ο γιος του Δούκα Σεβαστού!

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης από την αρχή έδειξε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί, ενώ είναι τελείως αντίθετος με τα ακραία πιστεύω του. Ο νεαρός Μεγαρίτης αναγκάζεται από τον πατέρα του να βρει δουλειά στη Νομαρχία στο τμήμα του πολιτισμού και η γνωριμία του με τη Δρόσω, αλλά και το γεγονός ότι εκείνη είναι τραγουδίστρια, τους φέρνει πιο κοντά και εκείνος προσπαθεί να τη βοηθήσει να κάνει καριέρα στο θέατρο. Από την άλλη, τραγικές ώρες για Λάμπρο, Μπάμπη και Προκόπη.

Παράλληλα ο εξορισμός του Λάμπρου στη Λέρο τους φέρνει σε αντιπαράθεση, με τον Λευτέρη να είναι σίγουρος πως ο πατέρας του δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Σύντομα όμως ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ενοχοποιεί τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου και ενημερώνει τη Δρόσω, που με τη σειρά της το λέει στην Ελένη.

Η Σταμίρη είναι πια σίγουρη πως ο Μεγαρίτης κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό… εκ των έσω, δηλαδή με τη βοήθεια του Λευτέρη που φροντίζει να την ενημερώνει για ό,τι μαθαίνει προκειμένου να εξοντώσουν τον Ακύλα! Παράλληλα, η Ελένη με τη βοήθεια του Νέστορα μπαίνει μυστικά στην ΕΣΤΙΑ για να μαζέψει περισσότερες πληροφορίες, ενώ Ασημίνα και Δρόσω ενημερώνουν το καφενείο ποιος κρύβεται πίσω από τη δίωξη του Λάμπρου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ