in , ,

Αυτός είναι ο Γιάννης και είναι αυτιστικός! Στην Ελλάδα του 2019 εκπαιδευτικοί ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ τον Γιάννη στο σχολείο!- ΒΙΝΤΕΟ

autos einai o giannis
autos einai o giannis

Ελλάδα 2019: Εκπαιδευτικοί έδερναν αυτιστικό παιδί σε ειδικό σχολείο. Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου που διάβασα στο Facebook μαζί με ένα συγκλονιστικό βίντεο του μικρού Γιάννη να λέει με δάκρυα στα μάτια ότι δεν θέλει να πάει στο νέο σχολείο, γιατί φοβάται το παλιό. Γιατί στο παλιό σχολείο, στην Ελλάδα όχι σε κάποια μουσουλμανική χώρα, τον χτυπούσαν οι δάσκαλοι του!!!
Στην Ελλάδα……!!!
Σε αυτή την Ελλάδα που προτιμάμε τους αλλοδαπούς απο τους Έλληνες, ζει αυτό το παιδί αυτό το μικρό παιδί δεν ένιωσε την αγάπη του κόσμου, αντιθέτως όμως κατάλαβε ότι ο κόσμος είναι κακός.

Αυτοί οι άνθρωποι που χτύπησαν αυτό το παιδί είναι εκείνοι που τους δώσαμε το δικαίωμα να μάθουν γράμματα στα παιδιά μας, είναι εκείνοι που ως γνώστες των πάντων και σπουδαγμένοι έχουν το αλάθητο.

Πολλοί απο εσάς θα με χαρακτηρίσετε φασίστα, αφού έτσι σας βολεύει, μέχρι εκεί φτάνει το μικρό σας μυαλό, ακριβώς μέχρι εκεί που φτάνει και αυτών των ΤΕΡΑΤΩΝ που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να χτυπήσουν ένα αυτιστικό παιδί.

Το μόνο που έχω να σας πω τελειώνοντας είναι να δείτε το παρακάτω βίντεο με τον μικρό να κλαίει και εύχομαι απο την καρδιά μου όλοι εσείς που σκέφτεστε ακόμα σαν τα ΤΕΡΑΤΑ αυτά να μην δείτε ποτέ το παιδί σας να είναι σε αυτή την κατάσταση.

Δικαιοσύνη για τον Γιάννη

Βλέποντας το βίντεο δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο σχολιασμού. Ο κόσμος είναι πολύ κακός για το μικρό Γιάννη και για κάθε Γιάννη.. Τους χρωστάμε την αγάπη μας..

Στήριξε την προσπάθεια των γονιών τους για δικαιοσύνη στη σελίδα τους στο facebook εδώ:

https://www.facebook.com/justiceforGiannis/

!! Δικαιοσύνη για τον Γιάννη !!

Κακοποιηση Ανηλικου ΑΜΕΑ

Ο Γολγοθάς μιας μάνας που είδε τα σημάδια στο κορμί του παιδιού της, και αργότερα βίωσε τα σημάδια της κακοποίησης στην ψυχή του παιδιού της,(το οποίο είναι ΑΜΕΑ στο Φάσμα χωρίς λόγο..) Η Lena Kosti πάλευει να φέρει στην δικαιοσύνη όσους μαύρισαν το κορμί και την ψυχή του παιδιού της… εις μάτην όμως… η δικαιοσύνη στην περίπτωση της Λένας δεν ήταν τυφλή αλλά μια επαγγελματίας απατεώνισσα που κώφευε επιλεκτικά και έκλεινε τα ματιά μπροστά στις πληγές τις σωματικές και ψυχικές ενός ανυπεράσπιστου παιδιού.
Ποιο τέρας… αναρωτιέστε.. κακοποίησε βάναυσα ένα παιδί?… Η απάντηση είναι.. κάποιοι εκπαιδευτικοί σε ειδικό σχολείο… εδώ έχετε γουρλώσει τα ματιά και δεν πιστεύετε τι διαβάζετε ε? Όλοι μας το πάθαμε.
” Επιθετικό” είπαν το παιδί… ‘ ‘απροσάρμοστο’ ‘ είπαν στην μάνα…
Και εμένα αν με κοπάναγαν με μπουνιές.. επιθετική θα ήμουν και απροσάρμοστη… Και αυτό δεν ήταν μόνο ένα χρονικό διάστημα.. η κακοποίηση συνεχίστηκε και μετά την αποκάλυψη των γεγονότων… –Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΜΠΉΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΊΟ
2019: Η υπόθεση έχει ανοίξει πάλι αλλά γίνεται μπαλάκι μεταξύ άρχων.. κούφια λογία, και ο πόνος συνεχίζεται γιατί μπορεί η χαρτουρα να μπήκε στο αρχείο αλλά όχι όμως και οι πληγές του Γιάννη που παλεύει ακόμα με τα τέρατα… Να σας μιλήσω λίγο όμως για τον Γιάννη.. τον Γιάννη τον ” επιθετικο” που λένε.. τον Γιάννη που πέρασα όλες τις καλοκαιρινές μου Κυριακές κάνοντας μπάνιο στην Κινέτα και περιμένοντας τον λουκουματζή. Τον Γιάννη που στην Εύβοια που πήγαμε διακοπές μαζί και που κοιμόταν στην από πάνω κουκέτα απ τον γιο μου και εμένα και φρόντιζε το παιδί μου να νιώθει ασφάλεια μιας και δεν είχε κοιμηθεί ποτέ έξω απ το σπίτι του. Τον Γιάννη τον ” επιθετικο’ ‘που μου έδινε τις πιο γλύκες αγκαλιές του κόσμου και σκαρώναμε απατεωνιές για να φάμε περισσότερες λιχουδιές απ όσες μας άφηνε η Λένα… για τέτοια ” επιθετικότητα ” μιλάμε.. Και σε αυτόν τον Γιάννη βρήκαν κάποια ΚΤΉΝΗ να βγάλουν το τέρας που κρυβαν μέσα τους…
Τι σας ζητάω με αυτό το κείμενο?.. σας ζητάω να μην αφήσετε κανέναν Γιάννη αυτού του κόσμου να συναντήσει τέτοια τέρατα νευροτυπικο η μη. Να μην λιώσει καμιά μάνα απ τον καημό της. ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΆ ΌΣΩΝ ΚΩΦΕΎΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ.

Για τον Γιάννη της Λένας ,για τον Γιάννη όλων μας!

Γραμμένο από την μαμά του μικρού Γιάννη στην σελίδα στο facebook, Lena Kosti.