in ,

Αυτά είναι τα 12 σημάδια για να καταλάβεις ότι είναι εpωτευμένος μαζί σου!

afta ine ta 12 simadia gia na katalavis oti ine epotevmenos mazi sou

Εμείς οι γυναίκες χρειαζόμαστε συνεχώς αποδείξεις αγάπης από τους άνδρες. Και μερικές γυναίκες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτές καθόλου. Δεν θα αναφερθούμε τώρα γιατί συμβαίνει αυτό με τις γυναίκες, επειδή πολλοί άνθρωποι ήδη καταλαβαίνουν ότι όλα εξαρτώνται όχι μόνο από αμφιβολίες, αλλά και από την αυτοεκτίμηση της ίδιας της γυναίκας…..
Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι ζήτημα αυτοεκτίμησης ή αμφιβολιών, αλλά απλώς στη νεότητα και στην απειρία ενός κοριτσιού, ωστόσο αξίζει να γνωρίζουμε κάποια σημάδια αγάπης ενός άνδρα. Εξάλλου, δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε αν ένας άντρας μας αγαπά ή απλά υποκρίνεται.
1. Βλέπει μέσα σου μόνο καλά πράγματα
Ίσως αυτό είναι το πιο σίγουρο σημάδι ότι ένας άντρας είναι εpωτευμένος. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποδοθεί στην αγάπη μιας γυναίκας. Όταν ένα άτομο αγαπά, βλέπει στο αντικείμενο της αγάπης μόνο θετικές πτυχές.
2. Ένας άντρας θα συμπεριφέρεται σαν άντρας
Θα προσπαθήσει το καλύτερό του για να σe υποστηρίξει, να υποστηρίξει την οικογένεια, να συμπεριφερθεί σαν άντρας ακόμη και όταν δεν υπάρχει ανάγκη. Η αγάπη συνεπάγεται την εκδήλωση των καλύτερων ανδρικών ιδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ιδιοτήτων ενός υπερασπιστή και της φροντίδας των παιδιών.
3. Άλλες γυναίκες δεν είναι ενδιαφέρουσες
Εάν ένας άντρας είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας, απλά δεν παρατηρεί άλλες γυναίκες. Κανείς δεν λέει ότι θα σταματήσει να δίνει προσοχή και να χαιρετά τους ανθρώπους, απλώς το αντικείμενο της αγάπης του θα είστε πάντα εσείς και αυτό δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
4. Υπερβολή
Μερικές φορές αυτή η υπερβολικότητα εκδηλώνεται σε όλα και μπορεί ακόμη και να φαίνεται ενοχλητική. Μπορεί να προστατεύει υπερβολικά, να φροντίζει, κλπ. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται σαν άντρας και δεν παίζει.
5. Σας ακούει
Δεν θα αγνοήσει ποτέ τη γνώμη σας. Ακόμα κι αν έχετε διαμετρικά διαφορετικές απόψεις για την ίδια ερώτηση, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας δεν θα είναι έτοιμος να ακούσει τι πιστεύετε για οποιονδήποτε λόγο. Ένα άλλο πράγμα είναι, πώς θα δράσει …
6. Ένας άντρας κάνει σχέδια για ένα κοινό μέλλον
Για να μιλήσουμε για αυτόν: θα κάνουμε, θα φύγουμε, θα χτίσουμε, θα αγοράσουμε – είναι πολύ λογικό. Επειδή συνδέει το μέλλον με τη γυναίκα που αγαπά. Εάν ακούτε συνεχή συζήτηση για ένα κοινό μέλλον, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ένας άντρας είναι εpωτευμένος μαζί σας.
7. Ένας άντρας είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί σας τα πάντα
Κάθε άνθρωπος έχει μυστικά και δεν είναι έτοιμος να τα μοιραστεί με άλλους. Η ψυχολογία του ανθρώπου είναι λίγο διαφορετική. Αλλά αν ακούσετε τι νομίζετε ότι πρέπει να κρύψει ένας άντρας, γνωρίζετε ότι αυτό δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη στο άτομο στο οποίο είναι εpωτευμένος.
8. Ένας άντρας είναι λυπημένος χωρίς εσένα
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα περνάει ατελείωτες ώρες μαζί σας στο τηλέφωνο, μιλώντας.  Θα προσπαθήσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί σας όσο το δυνατόν συχνότερα.
9. Ένας άντρας μπορεί να εκπλήξει
Παρά το γεγονός ότι συχνά πιστεύουμε ότι ένας άντρας δεν έχει καθόλου φαντασία, στην πραγματικότητα είναι σε θέση να δείξει μεγάλη φαντασία και εφευρετικότητα ειδικά όταν αγαπά πραγματικά μια γυναίκα. Ευχάριστες εκπλήξεις, ακόμη και μικρές, θα είναι πραγματικά ευχάριστες για εσάς. Σε τελική ανάλυση, θέλει να είσαι καλά μαζί του.
10. Ένας άντρας είναι έτοιμος να σας γνωρίσει φίλους, συγγενείς
Εάν ένας άντρας σας συστήσει στους φίλους του, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά του για εσάς. Δεν διστάζει να δείξει τι νιώθει για σένα σε όλο τον κόσμο. Και γι ‘αυτό είναι έτοιμος να σας συστήσει στον κύκλο του..
11. Ένας άντρας ενδιαφέρεται για όλα όσα συνδέονται μαζί σας
Βεβαιωθείτε ότι οι ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή σας μπροστά του δεν είναι απλώς αδράνεια, αλλά η ζωντανή συμμετοχή που δείχνει. Θέλει να σας γνωρίσει, να μάθει τα πάντα για τη ζωή σας, να σας γνωρίσει ακόμη πιο καλά.
12. Ένας άντρας θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους σας
Είναι σημαντικό για αυτόν ότι το περιβάλλον σας. Κατά συνέπεια, η αγάπη των αγαπημένων σας θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό για αυτούς να το αποδεχτούν ως αναπόσπαστο κομμάτι σας.