Νέα κρούσματα στο J2US-Τι είπε ο Νίκος Κοκλώνης για το ριάλιτι

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα. Όπως είναι γνωστό το J2US έχει διακοπεί προσωρινά, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού τα όποια όμως όπως φαίνεται δεν είναι λίγα αφού σύμφωνα και με τον ίδιο πλέον έχουν αυξηθεί…

Ο ίδιος αν και είχε συμπτώματα και τελικά παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του για μια εβδομάδα, τα τεστ δεν τον έβγαλαν θετικό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο ριάλιτι που κάνει την παραγωγή και την παρουσίαση.

Νίκος Κοκλώνης j2us

Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης

“Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο κάνουμε τεστ κορονοϊού. Εμείς είμαστε η πρώτη παραγωγή που ξεκινήσαμε να κάνουμε τεστ συνέχεια.

Την Παρασκευή με είχε πιάσει αυτό με το αντιγριπικό εμβόλιο και λέω “ας κάνουν όλοι από την παραγωγή ένα τέτοιο εμβόλιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μην κολλήσουμε καμία γρίπη”.

Άρχισα, λοιπόν, Κυριακή βράδυ προς Δευτέρα να έχω δέκατα. Αντί να κάνουμε την Τρίτη τα τεστ, φώναξα κλιμάκιο και τα κάναμε τη Δευτέρα στο γραφείο.

Εκεί ανακαλύψαμε ότι η αρχισυντάκτριά μου είχε κορονοϊό”.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός τόνισε ότι πλέον τα κρούσματα στο J2US είναι συνολικά εννέα. Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε τι θα συμβεί το Σάββατο με το live του show.

“Σήμερα το πρωί όσοι είμαστε αρνητικοί θα ξανακάνουμε τεστ, θα κάνουμε και την Τετάρτη. Το Σάββατο, αν δεν έχουμε άλλα κρούσματα και αν δεν πάθουμε τίποτα, θα έχουμε live, θα είμαστε όλοι εκεί – όσοι είμαστε”.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Written by ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους!