Ναυάγιο η σύσκεψη….στα βράχια το Ελληνικό μπάσκετ-Άφαντος ο “Πάπας” Βασιλάκόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο ηθικός αυτουργός της καταστροφής, ο άνθρωπος που έχει φέρει το Ελληνικό μπάσκετ στην πλήρη απαξίωση έλειπε ακόμα μια φορά απο τις αποφάσεις του αθλήματος του οποίου ΚΑΚΩΣ ηγείται εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!! Ο άνθρωπος που έχει το αλάθητο του “Πάπα” όπως είχε αναφερθεί σε αυτόν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ έλαμψε δια της απουσίας του στην σύσκεψη κορυφής που οργάνωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης για να βρεθεί μια λύση στην καταστροφή του Ελληνικού μπάσκετ ….

Σε… ναυάγιο οδηγήθηκε η σύσκεψη κορυφής στο ελληνικό μπάσκετ, παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη και των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αδελφών Αγγελόπουλων!

Μόλις μία ώρα κατάφεραν να μείνουν μαζί στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού οι ιδιοκτήτες των “αιωνίων”, καθώς η συνάντηση διακόπηκε από ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργο Σκινδήλια και τους αδελφούς Αγγελόπουλους, με τρομερές καταγγελίες εκατέρωθεν για ύβρεις και φτύσιμο!

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε αρχικά ότι τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας, ενώ καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνοντας από την αίθουσα φώναζε: «Καθαρά από πρόκληση να με απειλεί ποιος; Ο πορνόγερος; Σας παρακαλώ. Αυτό ήθελε να γίνει; Σόου ήθελε να γίνει; Για να να φύγει το επικοινωνιακό από τις ευθύνες των αποφάσεών τους; Η λύση είναι ο Υπουργός να σέβεται τους καλεσμένους του. Εδώ είμαστε. Εδώ θα είμαστε».

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού κατά την αποχώρησή του τόνισε στους εκπροσώπους του τύπου: «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός έβλεπε χωρίς αντίδραση. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε όλο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».

Λίγο αργότερα με δηλώσεις του στον Sport fm όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία περί φτυσίματος του στον Γιώργο Σκινδήλια που έγινε από τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως: «Είναι ψεύδη. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας»!

Η σύσκεψη συνεχίστηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη, τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και τους υπόλοιπους πλην του Γιαννακόπουλου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ