Μύκονος Live Tv: Η Ασημίνα Ιγγλέζου το βάζει μέσα βαθιά στον……..-Video

Πότε καταλαβαίνει κάποιος στην Μύκονο ότι έχει έρθει το καλοκαίρι; Μα φυσικά όταν εμφανίζεται η Ασημίνα Ιγγλέλου με το μαγιό εξαφανισμένο μέσα στην πίσω τρομερή κίνηση της!! To μοντέλο, παρουσιάστρια και αθλήτρια ορεινού τρεξίματος με τους χιλιάδες followers στα social media επέλεξε ένα ολόσωμο από την μπουτίκ ABBA και πόζαρε στην κάμερα του Mykonos Live TV.

Η πανέμορφη Ασημίνα, φαντασίωση κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του, εκθέτει τις καμπύλες της και το θεϊκό κορμί της που κόβει ανάσες και βάζει κάτω εικοσάρες, με φόντο την πισίνα του Miraggio Thermal Spa Resort, ενός ξενοδοχείου που αποτελεί στολίδι για την Χαλκιδική και όχι μόνο!

Η εκρηκτική καλλονή που λατρεύει τα μαγιώ και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ επιλέγει το concept store ΑΒΒΑ που στεγάζεται στον χώρο του Miraggio.

Πρόκειται για μια μπουτίκ όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει αποκλειστικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, μοναδικά ενδύματα για γυναίκες και άνδρες, που δεν υπάρχουν αλλού και κορυφαία ονόματα σχεδιαστών όπως Roberto Cavalli, Camilla, Orlebar Brown κ.ά.

Κάτι ξέρει η Ασημίνα!

via