Μύκονος: Η viral φωτογραφία με την Φιλιππινέζα που είχε προκαλέσει… σάλο!

mykonos i viral fotografia me tin filippineza pou iche prokalesi salo

Μπορεί στην Μύκονο ακόμα να ψάχνουν τον κόσμο με το μακαρόνι ελέω κορονοϊού αυτό δεν σημαίνει ότι όταν πλακώνει κόσμος δεν γίνεται πραγματικά κόλαση στο νησί των ανέμων.
Ένα απίστευτο περιστατικό είχε γίνει και πριν απο λίγα χρόνια και τότε πραγματικά είχε κάνει πάταγο στο διαδίκτυο αφού όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία….

Mία Φιλιππινέζα, σε κοσμική παραλία του νησιού, εκάνε μασάζ σε ένα παιδί ενώ αυτό διαβάζε στην ξαπλώστρα του. Αυτό το ενσταντανέ αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο facebook και είχε προκαλέσει σάλο και ποικίλα σχόλια!
Διαβάστε το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία:
«Οι γονείς αυτού του 10χρονου( το πολύ) παιδιού πληρώνουν την κοπελίτσα απ´τις Φιλιππίνες να κάνει μασάζ στα κουρασμένα(;) πόδια του μικρού, ενώ αυτό παράλληλα διαβάζει το βιβλίο του & όλα αυτά διαδραματιζονται σε μια απ´τις πιο κοσμικές παράλιες της Μυκόνου.. Η προδιαγεγραμμένη «καταστροφή» αυτού του παιδιού είναι η απάντηση στο αιώνιο & δυσεπίλυτο ερώτημα : που πάμε ως κοινωνία».
Δείτε την viral φωτογραφία

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.