ΜΠΛΙΑΧ!!!!! Viral βίντεο: 20 χρόνια την ενοχλούσε αυτο το σπυρί.Δεν φαντάζεστε τι βγήκε απο μέσα

viral vinteo 20 chronia tin enochloyse ayto to spyri
viral vinteo 20 chronia tin enochloyse ayto to spyri

Πραγματικά άμα δεν αντέχετε μην το δείτε! Είναι ένα απο τα πιο αηδιαστικό βίντεο που έχετε δει ποτέ! 20 χρόνια την ενοχλούσε αυτό το σπυρί και δεν πήγαινε να της το βγάλουν.
Όταν μάλιστα την ανάγκασαν τότε έπαθε πανικό. Έξι ολόκληρα λεπτά προσπαθούσε η γιατρός να της αφαιρέσει το σπυρί. Δεν φαντάζεστε τι βγήκε απο μέσα

Όλα ξεκίνησαν όταν το σπυρί που είχε για πάνω από είκοσι ολόκληρα χρόνια άρχισε να πονάει και να πρήζεται επικίνδυνα. Έτσι, μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά αποφάσισε τελικά να ζητήσει βοήθεια.

Όπως θα δείτε η γιατρός το σκάλιζε και το έσκαβε πολύ δυνατά και τελικά κατάφερε να κάνει την κύστη να σπάσει, απελευθερώνοντας το πύον που είχε μαζευτεί και το οποίο φυσικά ειχε γίνει μια πολύ σκληρή μάζα.

Δείτε το βίντεο

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.