Μόλις έσκασε! Το Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered τώρα σε Pc και Xbox One

molis eskase to call of duty modern warfare 2 campaign remastered tora se pc ke xbox one
molis eskase to call of duty modern warfare 2 campaign remastered tora se pc ke xbox one

Αν περιμένατε υπομονετικά να παίξετε το Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered στον υπολογιστή σας ή στο Xbox One, η αναμονή επιτέλους τελείωσε. Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο σε αυτές τις δύο πλατφόρμες μετά από ένα μήνα αποκλειστικότητας του PlayStation 4 . Μπορείτε να το αγοράσετε για 20 δολάρια μέσω του Microsoft Store και του Battle.net .

Όπως με την έκδοση για το PlayStation 4, δεν υπάρχει multiplayer για περισσότερους απο έναν παίκτες. Ωστόσο, αγοράζοντας το remaster θα λάβετε πολλά αντικείμενα εντός του παιχνιδιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στο Modern Warfare multiplayer όσο και στο Warzone , συμπεριλαμβανομένων δύο σχεδιαγραμμάτων όπλων, μιας τελικής κίνησης που ονομάζεται “Belly Flop” και ενός εμβλήματος.

Το remaster διαθέτει ενημερωμένα γραφικά και κινούμενες εικόνες. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για HDR στο Xbox One.

Στον υπολογιστή, εν τω μεταξύ, μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε ανάλυση 4K με ένα άχρηστο framerate. Εάν διαθέτετε οθόνη ultrawide , υπάρχει και υποστήριξη για αυτήν.

Δείτε το trailer του Call of Duty

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.