Η Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια στο My Style Rocks. Αποχώρηση έκπληξη…

istikoudiforontasmonoboteskestpigktachapiakegrigorax
i stikoudi forontas mono botes ke stpigk ta chapia ke grigora 1152x699 1

Μεγάλες εκπλήξεις έσκασαν μόλις τώρα για το My Style Rocks και αφορούν τόσο την θέση της παρουσιάστριας την οποία καπάρωσε τελικά  η Κατερίνα Στικούδη, όσο όμως και τις θέσεις της κριτικής επιτροπής αφού εδώ έσκασε η μεγάλη βόμβα , με μέλος της κριτικής επιτροπής που ενώ θεωρούσαν όλοι ότι ήταν δεδομένη η……..

παρουσία του, τελικά έκανε πίσω την τελευταία στιγμή. Μιλάμε για τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος αποφάσισε τελικά να μην συμμετέχει τελικά στο ριάλιτι μόδας λόγω της συμμετοχής του Λάκη Γαβαλά, τον οποίο ο Στέλιος Κουδουνάρης φέρεται να είχε πει, ή αυτός ή εγώ.

Η Κατερίνα Στικούδη στην παρουσίαση

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα παρουσιάσει το ριάλιτι, δεν έδωσε σαφή απάντηση πλέον όμως είναι γνωστό ότι η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιστρέφει και ως παρουσιάστρια μετα το Mega Star στο My Style Rocks.

«Οτιδήποτε είναι να ανακοινωθεί θα γίνει από τους υπεύθυνους την κατάλληλη στιγμή. Η αλήθεια είναι πως έχω από το Mega Star να δοκιμάσω την παρουσίαση. Θέλω πάντα όταν λέω το ναι να είναι κάτι που να μου ταιριάζει και να μην έχω ενδοιασμούς» τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη.

Εκτός λοιπόν απο τον Λάκη Γαβαλά που είναι πλέον μέλος της κριτικής επιτροπής, νέο μέλος θα είναι και ο πασίγνωστος ταλαντούχος φωτογράφος Σπύρος Πώρος.

Οριστικά εκτός “My Style Rocks 3” o Στέλιος Κουδουνάρης

O Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκεται πλέον οριστικά εκτός κριτικής επιτροπής του τρίτου κύκλου του My Style Rocks και ο λόγος είναι η παρουσία του Λάκη Γαβαλά στο project.