Μαίρη Συνατσάκη και Μπάγια Αντωνοπούλου στο One Channel

meri synatsaki ke bagia antonopoulou sto one tou vangeli marinaki

Η Μπάγια Αντωνόπουλου και η Μαίρη Συνατσάκη είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του νέου καναλιού One Channel του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της απο τον ΑΝΤ1 πήγε στο ΣΚΑΪ όπου ανέλαβε την εκπομπή Survivor Πανόραμα η οποία όμως αποσύρθηκε άρον άρον απο το κανάλι λόγω χαμηλής τηλεθέασης.
Η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης και το νέο της ξεκίνημα αυτή την φορά στο One Tv θέλει να είναι προσοδοφόρο .
Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει εξασφαλίσει έκτη άδεια γενικού περιεχομένου και άπαντες αναμένουν πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμά του. Γίνεται αντιληπτό ότι για να καταφέρει να εκπέμψει πλήρες πρόγραμμα θέλει νέα πρόσωπα και μεταγραφές.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η Μπάγια Αντωνοπούλου θα παρουσιάσει εκπομπή στη ζώνη 10-12 το μεσημέρι με το ύφος της εκπομπής είναι infotainment αφού όπως διαρρέουν απο το κανάλι αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή δε θα βγει.
H Μαίρη Συνατσάκη έχει ήδη κάνει ένα πρώτο ραντεβού με το κανάλι και όλα δείχνουν ότι απο Σεπτέμβρη θα αναλάβει ένα χαλαρό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το οποίο όμως θα έχει και ενημερωτικά στοιχεία.
Η πανέμορφη Μαίρη Συνατσάκη έχει να δουλέψει σε κανάλι απο το 2013 όταν και έκανε την παρουσίαση του «Master Chef» με όχι βέβαια μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα: