Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην Εύβοια-Να εκκενωθεί το χωριό Μακρυμάλλη ζητάει η Πυροσβεστική

megali fotia kei dasiki ektasi stin evvia na ekkenothi to chorio makrymalli zitai i pyrosvestiki
megali fotia kei dasiki ektasi stin evvia na ekkenothi to chorio makrymalli zitai i pyrosvestiki

Ο καπνός κάλυψε μεγάλο μέρος της Αττικής.Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή Αγριλίτσα του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας. Στο σημείο βρίσκονται 80 πυροσβέστες με 39 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόρο τμήμα με 12 πυροσβέστες.Να εκκενωθεί το χωριό Μακρυμάλλη ζητάει η Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους το μοναστήρι Μακρυμάλλης Παναγίας Θεοτόκου ενώ κατόπιν συντονισμού των δυνάμεων που διευθύνουν το έργο της πυρόσβεσης, έχουν ενημερωθεί οι κάτοικοι των χωριών κοντά στο μέτωπο της φωτιάς (Αγριλίτσα, Κοντοδεσπότι και Μακρυμάλλη) να βρίσκονται σε ετοιμότητα εκκένωσης των κατοικιών τους σε περίπτωση που πλησιάσουν οι φλόγες.
Το μέτωπο της πυρκαγιάς κινείται στη δασώδη περιοχή της Αγριλίτσας, στον δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων Ευβοίας με τον καπνό να έχει φτάσει σε μεγάλο μέρος της Αττικής.

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.