in , ,

Πώς μπορώ να χάσω λίπος από το πρόσωπό μου. 6 συμβουλές

tipsposboronachasoliposapotoprosopomousymvoulesgianatopetychisx
tips pos boro na chaso lipos apo to prosopo mou 6 symvoules gia na to petychis 758x426 1

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι χρειάζεται να αδυνατίσουν ολοκληρωτικά ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι χρειάζεται να χάσουν λίπος απο το πρόσωπο τους.
Αρκετοί άνθρωποι μετά απο μια δίαιτα έχασαν βάρος στο σώμα, αλλά το πρόσωπο τους παραμένει μεγαλύτερο απο το κανονικό.
Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, πρέπει να έχετε ένα σχέδιο, για να καταλάβετε τι είναι δυνατό και τι δεν είναι.
Αν ακολουθήσετε τις συμβουλές και προσθέσετε μερικές νέες κινήσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα τότε θα δείτε σύντομα αποτελέσματα…….

Η απώλεια λίπους του προσώπου δεν είναι ένα νέο θέμα και είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Εάν αναρωτιέστε πώς να χάσετε λίπος από το πρόσωπό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Γιατί έχω ένα λιπαρό πρόσωπο και μπορώ να το αφαιρέσω;

Για πολλούς να χάσουν βάρος είναι ένας μακρύς, σκληρός αγώνας. Η επίτευξη μιας ιδανικής ή τουλάχιστον υγιεινής διάπλασης είναι ο στόχος πολλών, ιδιαίτερα στη σημερινή κοινωνία.

Για άλλους, όμως, η πρόκληση μπορεί να μην έχει να κάνει τόσο πολύ με το σώμα όπως και με το πρόσωπο.

Υπάρχουν άτομα που χρειάζονται ώθηση για να ξεκινήσουν την προσπάθεια να χάσουν βάρος, ενώ έχουμε δει άτομα που χρειάζονται μόνο μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή τους για να αρχίσουν να ασκούνται και να τρώνε υγιεινά.

Υπάρχουν άνθρωποι με ιδανικό βάρος, και τέλειο σώμα που, αλλά το πρόσωπό τους φαίνεται παχουλό. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για αυτό το χνουδωτό πρόσωπο, και ένας απο αυτούς είναι ότι η δομή των οστών κάνει το πρόσωπο και τα ματιά παχουλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πάρα πολύ λίπος κάτω από το δέρμα.

Ο άλλος λόγος είναι απλά η γενετική, ένα στρογγυλό και παχουλό πρόσωπο είναι αυτό που τους έδωσαν οι πρόγονοί τους.

Επειδή τώρα όλα τα μοντέλα έχουν μακρά αδύνατα πρόσωπα, δεν σημαίνει ότι ένα στρογγυλό πρόσωπο δεν είναι όμορφο. Αστέρια όπως η Rene Zellweger, η Kirsten Dunst, η Cameron Diaz, η Miley Cyrus ή η Lindsay Lohan έχουν στρογγυλά πρόσωπα και φαίνονται υπέροχα.

Κάποιοι από εμάς πρέπει απλά να απαλλαγούμε από ένα διπλό πηγούνι, και αυτό είναι όλο. Αυτό δεν είναι αδύνατο, στην πραγματικότητα χρειάζεται να ακολουθήσουμε μερικές τεχνικές με ασκήσεις και ίσως συσκευές που μπορούν να μας βοηθήσουν.

Η απώλεια λίπους γύρω από το πρόσωπο μπορεί να δώσει μια νεανική, υγιή και πιο αδύνατη συνολική εμφάνιση.

Πώς μπορεί κανείς να αδυνατίσει στα μάγουλα, να σφίξει τη σιαγόνα και να μειώσει το λίπος του λαιμού;

Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον σκοπό σας.

Πώς μπορώ να αδυνατίσω το πρόσωπό μου;

Υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το πρόσωπό σας λεπτό.

Μειώστε το αλάτι και αυξήστε την πρόσληψη νερού

Το αλάτι βοηθά το σώμα να συγκρατήσει το νερό και μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται φουσκωμένο. Με την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού καθημερινά και την ελαχιστοποίηση του αλατιού στο φαγητό, μπορείτε να διώξετε την υπερβολική ποσότητα νερού από το σύστημά σας.

Αυτός είναι ένας σχετικά εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε γρήγορα και να μειώσετε αισθητά το πρήξιμο και έτσι να αντιμετωπίσετε το αδυνάτισμα.

Αλλάξτε τη διατροφή σας

Τρώγοντας περισσότερα λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες.Κόψτε την ζάχαρη και τα λιπαρά τρόφιμα, και θα βοηθήσετε τον οργανισμό σας έτσι ώστε να αδυνατίσετε στο πρόσωπο και στο λαιμό σας (για να μην αναφέρουμε και άλλους προβληματικούς τομείς).

Συνολικά, η μείωση των 500 θερμίδων την ημέρα, ειδικά όταν γίνεται με το συνδυασμό δίαιτας και άσκησης, θα σας βοηθήσει να χάσετε περίπου ένα κιλό την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μόνιμα και δραματικά.

Ασκήσεις προσώπου

Ακριβώς όπως ασκείτε τους άλλους μυς σας για να τους κρατήσετε δυνατούς και κομψούς, έτσι και οι μυς του προσώπου μπορούν επίσης να γυμναστούν και να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Στοχεύετε με ειδικές ασκήσεις στους μυς στα μάγουλά σας, το πηγούνι και το λαιμό σας και θα δείτε πως θα σας βοηθήσει να έχετε απώλεια λίπους στο πρόσωπό σας. Συμβουλευτείτε όμως κάποιον ειδικό πριν αποφασίσετε να εντάξετε ασκήσεις στο πρόγραμμα σας. Για να γίνουμε πιο σαφείς εδώ, οι ασκήσεις δεν θα μειώσουν τελείως τα μάγουλά σας, αλλά θα τα τονώσει και θα τα κάνει να φαίνονται υπέροχα.

Αυξήστε τον μεταβολισμό σας

Η αύξηση του μεταβολισμού θα σας βοηθήσει να κάψετε λίπος σε όλο το σώμα σας, εξ ου και το λίπος στο πρόσωπό σας. Ο μεταβολισμός μπορεί να αυξηθεί φυσικά με περισσότερη σωματική και πνευματική δραστηριότητα, αλλά και με ορισμένα βότανα, εκχυλίσματα και ακόμη και φάρμακα. Προτιμήστε τα φυσικά προϊόντα!

Αύξηση της σωματικής και ψυχικής δραστηριότητας

Όλοι γνωρίζουν ότι η σωματική δραστηριότητα διεγείρει το κάψιμο λίπους. Πόσοι όμως ξέρατε ότι και η ψυχική δραστηριότητα το κάνει; Κρατώντας το μυαλό σας απασχολημένο θα σας βοηθήσει να μην καταναλώνετε πολλές θερμίδες. Είναι γεγονός όταν κάτι σας κρατά απασχολημένους δεν αισθάνεστε την ανάγκη να τρώτε τόσο συχνά.Έχετε δει πολλούς εργάτες, όπως οικοδόμους, τεχνίτες κλπ, να είναι χοντροί; Δεν νομίζω!

Αδυνάτισμα με συσκευές προσώπου

Υπάρχουν πολλές συσκευές αδυνατίσματος προσώπου, ωστόσο πολύ λίγες απο αυτές  είναι πραγματικά αποτελεσματικές. Θα αναφέρω τη μάσκα σάουνας, ιαπωνική συσκευή, που θα σας βοηθήσει να αναμορφώσετε το πρόσωπό σας. Μια άλλη μεγάλη συσκευή είναι η συσκευή μηχανής υπερήχων, που σας βοηθούν να μικρύνεται το πηγούνι και τα μάγουλά σας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλες όμως είναι ακριβές και πρέπει να γνωρίζεται πως να τις χρησιμοποιήσετε.

Η αλήθεια είναι ότι το αδυνάτισμα του προσώπου πάει συνήθως πακέτο με το αδυνάτισμα του σώματος. Όλα όμως είναι στο μυαλό μας και πραγματικά αν το θελήσουμε τότε θα το επιτύχουμε.

Όπως λέει και ο σοφός λαός μας, δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει……..ΔΕΝ ΘΕΛΩ