in ,

Survivor spoiler: ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτός ο παίκτης τραυματίστηκε λίγο πριν την πρεμιέρα

Survivor All Star

Έχουμε ανατροπή στο Survivor All Star, με ένα νέο Survivor spoiler να κάνει την εμφάνιση του και να ανατρέπει τα δεδομένα σχετικά με την απουσία ενός παίκτη απο τον Άγιο Δομίνικο και την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία το πολυαναμενόμενο παιχνίδι το οποίο φέτος μας έρχεται τηλεοπτικά με την All Star εκδοχή του.

Χτες μια είδηση της τελευταίας στιγμής, ανέφερε ότι ένας παίκτης δεν τα βρήκε με την παραγωγή και τελικά δεν θα βρεθεί στο Survivor καθόλου, αφού δεν ήθελε να μπει στο ριάλιτι ούτε ως αναπληρωματικός.

Υπάρχει όμως και μια διαφορετική εκδοχή της μη εμφάνισης του παίκτη στην πρεμιέρα του Survivor All Star, η οποία αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν βρέθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο, αλλά ούτε και στα trailer που έδωσε η παραγωγή και το κανάλι στην δημοσιότητα, λόγω ενός τραυματισμού που έπαθε και ο οποίος θα του στερήσει την συμμετοχή.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, τον οποίο αν και δεν είδε κανένας στα trailer για το Survivor, όλοι περιμέναμε να τον δούμε να κάνει τελικά το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να είναι και διαφημιστικά τρικ της παραγωγής για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κρατάει το τηλεοπτικό κοινό σε εγρήγορση, το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές διασπείροντας η ίδια fake news.

Σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και εμείς θα σας ενημερώσουμε όπως πάντα

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Επικές συμβουλές απο την Έλενα Κρεμλίδου για το… εσώρουχο της Πρωτοχρονιάς

Σακίρα

Η Σακίρα στέλνει μήνυμα στους fans και «καίει» τον Πικέ για το κέρατο