in

Survivor All Star spoiler: Oι μυστικές συμφωνίες που έχουν κάνει παίκτες με τον Aτζούν

To Survivor επιστρέφει τηλεοπτικά στις 8 Ιανουαρίου με την πιο δυνατή του έκδοση αυτήν του Survivor All Star και εμείς θα σας μεταφέρουμε

To Survivor επιστρέφει τηλεοπτικά στις 8 Ιανουαρίου με την πιο δυνατή του έκδοση αυτήν του Survivor All Star και εμείς θα σας μεταφέρουμε τα πιο δυνατά spoiler έτσι ώστε να είσαστε καλά το πιεσμένη για τα πάντα και  φυσικά για όσα αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Όπως είναι γνωστό η παραγωγή και ο ΣΚΑΪ κατάφεραν και έκλεισαν τα πιο δυνατά ονόματα που έχουν περάσει ποτέ από το ριάλιτι επιβίωσης όσα χρόνια μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι του Φαλήρου.

Βέβαια υπάρχουν και απώλειες αφού στον Άγιο Δομίνικο δεν θα ταξιδέψει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο James Καφετζής, ο Αλέξης Παππάς, ο σφάχτης της καρύδας Γιάννης Σπαλιάρας,  παίκτες που ο καθένας έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Φυσικά η απώλεια του πρώτου είναι τεράστια αφού όλο το τηλεοπτικό κοινό της χώρας θα ήθελε να δει για ακόμα μία φορά τον Ντάνο τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το survivor να αγωνίζεται ξανά και να τον θαυμάζει μέσα από την τηλεόραση.

Το το survivor All Star αναμένεται να είναι συναρπαστικό αφού οι καλύτεροι παίκτες θα αγωνιστούν για ακόμα μία φορά στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου για να προσφέρουν θέαμα και φυσικά για να διεκδικήσουν το τεράστιο έπαθλο,  τα σπόιλερ αναφέρουν ότι θα είναι 200 χιλιάδες ευρώ για τον νικητή της φετινής σεζόν.

survivor

Το Survivor All Star, θα είναι η πιο ακριβή εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης που έχει γίνει ποτέ στον ΣΚΑΪ και ίσως και στην Ελληνική τηλεόραση, αφού το κόστος του επεισοδίου αναμένεται να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα spoiler δεν θα υπάρχουν «Διάσημοι» και «Μαχητές» και τα χρώματα των δύο ομάδων αναμένεται να είναι το ασημί και το χρυσό ώστε με αυτό τον τρόπο να δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο ζουμί της υπόθεσης Survivor All Star, σύμφωνα με τα spoiler υπάρχουν ξεχωριστά μπόνους και ρήτρες στον Άγιο Δομίνικο

Όπως έχει διαρρεύσει οι τέσσερις νικητές των προηγούμενων «Survivor» που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι και ήδη βλέπουμε στα trailer (Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας) έχουν συμφωνήσει εκτός από το ποσό των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως που θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες, εξτρά κρυφή αμοιβή που θα τους δοθεί ως εφάπαξ πριν την αναχώρησή τους για τον Άγιο Δομίνικο και ανεξαρτήτως της παραμονής τους στο παιχνίδι.

Από ένα σημείο και μετά για όλους τους παίκτες υπάρχει και η πρόβλεψη μπόνους την οποία θα κρίνει ο Ατζούν εάν και πότε θα ενεργοποιήσει.

Σε κάποια συμβόλαια οι δικηγόροι των υποψήφιων ζήτησαν ρήτρα που θα συνδέεται με την τηλεθέαση του προγράμματος, αίτημα το οποίο ωστόσο φέρεται να μην έγινε αποδεκτό από την εταιρία παραγωγής.

Με την προσθήκη ακόμη πέντε παικτών που θα αποκαλυφθούν στο τέταρτο τρέϊλερ και μεταξύ αυτών θα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτεται η πρώτη 22αδα των παικτών. Θα ακολουθήσουν ωστόσο και νέες προσθήκες στη συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πάγκο θα υπάρχει εφεδρεία τουλάχιστον 10 ακόμη παλαιότερων παικτών. Οι αρχικές ημέρες προβολής του ριάλιτι αρχής γενομένης της 8ης Ιανουαρίου θα είναι Κυριακή με Τέταρτη με πρόβλεψη ωστόσο εάν το θελήσει το κανάλι να προστεθεί και η Πέμπτη με το πρόγραμμα σε αυτή την περίπτωση να «αναπαύεται» μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

Δρακόντειες είναι οι ρήτρες εχεμύθειας όχι μόνο για τους συμμετέχοντες αλλά και για όλα τα μέλη της παραγωγής. Παραβίασή τους θα συνεπάγεται όχι μόνο αυτόματη αποβολή από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις.

Survivor All Star

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Το απίστευτο φιλέτο της Βουλιαγμένης δώρο και Πάρη Κασιδόκωστα προς την Τάμτα ο επιχειρηματίας Πάρης Κασιδόκωστας και τραγουδίστρια Τάμτα

Το απίστευτο φιλέτο της Βουλιαγμένης δώρο του Πάρη Κασιδόκωστα στην Τάμτα

Πέθανε ο Πελέ σε ηλικία 82 ετών – Το ποδόσφαιρο έχασε τον Βασιλιά του