in ,

Survivor All Star: Ο απόλυτος αγώνας επιβίωσης αρχίζει! Το trailer για την πρεμιέρα 08/01/2023

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και όλα είναι σχεδόν έτοιμα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα που

Οι παίκτες βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και όλα είναι σχεδόν έτοιμα λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα που θα κάνει το ριάλιτι του ΣΚΑΪ την Κυριακή 08/01/2023.

Το Survivor All Star θα μεταδίδεται Κυριακή με Τετάρτη και φυσικά θα είναι το κεντρικό θέμα στην Ελληνική τηλεόραση και τα social media για τους επόμενους 7 μήνες όπου και θα διαρκέσει.

Οι παίκτες έκαναν αναρτήσεις μέσα στα social media και ο καθένας με τον τρόπο του αποχαιρέτησε συγγενείς, φίλους αλλά και θαυμαστές, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν την συμπαράσταση του τηλεοπτικού κοινού.

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι όλοι πηγαίνουν για το μεγάλο έπαθλο το οποίο δεν είναι ο τίτλος του Survivor μόνο, αλλά και ένα τεράστιο χρηματικό πόσο που θα δοθεί στον νικητή του τελικού τον επόμενο Ιούλιο στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στην παρουσίαση για μια ακόμα φορά και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα μας μεταφέρει μέσα στο κλίμα του Άγιου Δομίνικου.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι:

«Θα γίνουν επαφές με παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», με αρκετούς να πιστεύουν ότι στο τέλος θα δούμε και τον Ντάνο μέσα στο Survivor All Star

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Πριν απο λίγο καιρό ένα viral βίντεο έκανε την εμφάνιση του στην χώρα μας και ακόμα και δελτία ειδήσεων το έπαιξαν, αφού ήταν πραγματικά

Το viral βίντεο με την αρκούδα και τον σκύλο που κορόιδεψε όλη την Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς

Survivor All Star spoiler: O παρουσιαστής αποκάλυψε τον νέο παίκτη – «Είναι καλός ψαράς» – viral βίντεο