in

Σταμάτης Μαλέλης: Πάθαινα συνεχώς ανακοπές, ήμουν 15 μέρες σε κώμα

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στο περιοδικό «Οκ!» για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του. Ο δημοσιογράφος το 2012 πέρασε έμφραγμα και για 15 μέρες ήταν σε κώμα.

«Μου έφεραν την κόρη μου για να δουν αν τη γνωρίζω. Πίστευαν πως έπειτα από δεκαπέντε ημέρες σε κώμα θα μου έχει μείνει κάτι. Απ’ ό,τι φαίνεται, δεν μου έμεινε τίποτα. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και με βοήθησε ο Θεός. Δεν ξέρω αν ήμουν εν ζωή ή αν έφευγα και επέστρεφα. Πάθαινα συνεχώς ανακοπές. Ήταν πολύ δύσκολη η περίπτωσή μου. Κάποια στιγμή είπαν ότι δεν υπήρχε ελπίδα να με επαναφέρουν. Πριν από αυτή την περιπέτεια κάπνιζα, ξενυχτούσα και έφευγα από τη δουλειά πολύ αργά. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, δούλευα 14 ώρες. Ήμουν συνεχώς με ένα τσιγάρο στο χέρι και είχα τρομερό άγχος. Από το άγχος μου μπορεί να ξυπνούσα στις 6.00 και να μην μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι λειτουργούσα σαν να επιζητούσα το έμφραγμα. Σαν να οδηγούσα τον εαυτό μου με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί. Μετά από αυτό τελείωσα με το τσιγάρο, ξεκίνησα μια πιο υγιεινή ζωή και έχασα πολλά κιλά», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Σε άλλο σημείο είπε: «Νομίζω ότι όταν έρχεσαι σε επαφή με τον θάνατο αλλάζουν πολλές αντιλήψεις σου για τη ζωή. Κι εγώ ήρθα σε επαφή με τον θάνατο. Όταν πια τον αγγίζεις, δεν τον φοβάσαι τόσο πολύ. Επίσης, γίνεσαι πραγματικά καλύτερος άνθρωπος. Μέσα σε όλα αυτή η περιπέτεια μου έδωσε την ευκαιρία να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τα προβλήματα που είχα με τους πανικούς. Από τότε δεν ξαναβίωσα κρίση πανικού. Ήταν σαν να είχα πιει το πιο ισχυρό ηρεμιστικό. Γενικότερα αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου…».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Η μυστηριώδης γυναίκα και τι ζητάει από την Αθηνά

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο Σταύρος ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση