in

Παίκτης του Survivor… πλούτισε μετά το ριάλιτι – Βγάζει τρελά λεφτά κάθε μέρα!

Μπορεί το Survivor να είναι ένα από τα πιο δύσκολα ριάλιτι, καθώς οι παίκτες φεύγουν μακριά από τα σπίτια τους για μήνες και ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, χωρίς φαγητό και στέγη, ωστόσο τα χρήματα που κερδίζουν είναι πολύ καλά.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί άλλωστε θεωρείται… καλοπληρωτής, ενώ πολλοί είναι οι συμμετέχοντες τα τελευταία χρόνια που μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα και τη δημοσιότητα που κέρδισαν, έκαναν δεύτυερη καριέρα.

Υπάρχει όμως κι ένας, ο οποίος δεν άλλαξε επάγγελμα, αλλά αύξησε σημαντικά τις αποδοχές του. Ο λόγος για τον Σπύρο Μαρτίκα, τον φαρμακοποιό του φετινού Survivor, ο οποίος όπως μαθαίνουμε κάθε μέρα δεν προλαβαίνει να μετράει τα… κέρδη του. Βλέπετε, μετά την επιστροφή του από το παιχνίδι και παρότι ο ίδιος έχει επισκεφτεί ελάχιστες φορές τα δύο μαγαζιά του, σε αυτά γίνεται χαμός καθημερινά. Ουρές κάνουν οι πελάτες μήπως και εξυπηρετηθούν από τον Mr Survivor!

Ο ίδιος πάντως δεν αγχώνεται και συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο, μαζί με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου. Χρειάζεται χρόνο για να ξεχάσει τον Άγιο Δομίνικο…

Πηγή: sports365.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Η Μαργαρίτα έτοιμη να ανατρέψει τα πάντα

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Άλλος θα πάρει την αμαρτία της Ευτυχίας!