in

Νίκος Μουτσινάς: “Μαύρο σκοτάδι, κατάμαυρο σε μαύρο φόντο” – Απογοητευμένος με την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια την αντίθεσή τους ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς.

«Μαύρο σκοτάδι σε κατάμαυρο φόντο. Για ποια κανονικότητα μιλούσαμε ρε παιδιά; Εδώ θέλαμε να επιστρέψουμε; Σίγουρα; Απογοήτευση» έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται πλέον εκτός φυλακής, καθώς συγκέντρωσε το ποσό των 30.000 της εγγύησης που του επέβαλε το δικαστήριο. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3), μειοψηφουσών 2 ενόρκων και μια συνέδρου που είχαν τη γνώμη να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του 3 φορές το μήνα και εγγύηση 30.000 ήταν όροι που του επιβλήθηκαν ομόφωνα.

Δημήτρης Λιγνάδης: Έντονες αντιδράσεις από ηθοποιούς μετά την αποφυλάκισή του – Συγκέντρωση του ΣΕΗ στο Σύνταγμα

Την έντονη αντίδραση πολλών ηθοποιών προκάλεσε η αποφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Δημήτρη Λιγνάδη. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Κλέλια Ρένεση.

«Σήμερα η Δικαιοσύνη μάς πλήγωσε! Σήμερα, ακόμα μια φορά, δεν νιώθουμε ασφαλείς στη δημοκρατική μας χώρα! Πολλά περίεργα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό… Πολλοί που έχουν διαπράξει εγκλήματα τη σκαπουλάρουν… Εμείς τώρα σε τι ελπίζουμε;» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την απόφαση του δικαστηρίου.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Επτά περιοχές του γυναικείου σώματος που οι άντρες λατρεύουν, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός μας

ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Δασκαλάκης