in

“Μου την έστειλε γvωστή εταιρεία & έπαθα αuτό”: Η Άννα Πρέλεβιτς γέμισε σημάδια στο πρόσωπο από γνωστό καλλυντικό (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό.Η πρώην Σταρ Ελλάς σχεδιάζει ήδη με χαρά το ιερό μυστήριο του γάμου τους και έχει μοιραστεί κάποιες πληροφορίες με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των Q&A που κάνει κατά καιρούς.

Σήμερα, η Άννα Πρέλεβιτς κοινοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους κάτι που της συνέβη και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Με μια φωτογραφία έδειξε τις επιπτώσεις που είχε στην επιδερμίδα του προσώπου της μια μάσκα που έλαβε από κάποια πολύ γνωστή εταιρία προς διαφήμιση.

Όπως ανέφερε η ίδια, το βράδυ της Τετάρτης δοκίμασε μια νέα μάσκα προσώπου γνωστής εταιρίας, ωστόσο μέσα σε λίγη ώρα είδε τις επιπτώσεις στην επιδερμίδα του προσώπου της.

«Παιδιά χθες σαν να με μάτιαξα ένα πράγμα που σας έγραψα για την ωραία μου επιδερμίδα μετά την ακμή! Δοκίμασα μία μάσκα προσώπου που μου έστειλε πολύ γνωστή εταιρία και έπαθα αυτό μετά από λίγη ώρα! Μάλλον με πείραξε κάποιο συστατικό που είχε.. Ευτυχώς για τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Σήμερα ξύπνησα σχεδόν κανονική πάλι», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άννα Πρέλεβιτς.

 

 

Πηγή: Enimerotiko.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Άννα και Ευτυχία ομολογούν στον Αποστόλη το έγκλημα τους

Σασμός Επεισόδια: Ο Μανόλης μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την Κρήτη