in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτό με ολόσωμο μαγιό

Κι εκεί που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας είχε συνηθίσει σε φωτογραφίες με τα ωραία της μπικίνι, έρχεται αυτή με το ολόσωμο για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις φήμες που την θέλουν έγκυο.

Εδώ και αρκετές ημέρες η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της,έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις με την Αστυπάλαια να τους έχει «κλέψει» την καρδιά.

Και μπορεί η Κωνσταντίνα να απείχε ένα διάστημα από τα social media, ήταν όμως να μην επέστρεψε αφού καθημερινά μοιράζεται φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια μοιράστηκε στην πρώτη της φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό μετά τις φήμες πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Και δεν είναι μόνο το μαγιό αφού στο σημείο της κοιλίτσας, η Κωνσταντίνα έχει τα χέρια της κρατώντας ένα βιβλίο, γεγονός που δείχνει πως δεν είναι ακόμη έτοιμη να μοιραστεί και κάτι ακόμη.

 

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στη Βούλα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τα μελλοντικά τους σχέδια αν είναι ο γάμος και είχε τονίσει: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε».

Όταν την ρώτησαν για το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φανερά αμήχανη, είχε δηλώσει: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ” Καυτά” φιλιά και αγκαλιές με τον αγαπημένο της στα Κουφονήσια

Ιωάννα Τούνη: Η νέα ανάρτηση μετά από την αποχή της στα social – ”Ζω, δεν παθαίνω τίποτα”