in

Κατακpαυγή και τιμωpία: Έχασε δουλειά η Άννα Μαρία Βέλλη μετά το uβpιστικό σύνθημα κατά του Μητσοτάκη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα story που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου και προέβη σε υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του πρωθυπουργού.

Η γνωστή Youtuber, γνωστή ως Amiyiami, θέλησε να σχολιάσει τις τιμές που επικρατούν στα νησιά τη φετινή τουριστική περίοδο, μέσα από ένα… ποίημα που δημιούργησε και κατέληξε γράφοντας μια φράση, με υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ήταν φυσικό, έπειτα απ’ αυτό η πλατφόρμα του twitter πήρε «φωτιά». Συγκεκριμένα ορισμένοι χρήστες έσπευσαν από τη μία να στηρίξουν την Aννα Μαρία Βέλλη, αναφέροντας πως υπάρχουν πολλά tweets με την ίδια υβριστική φράση, ενώ από την άλλη πλευρά πολλοί τόνισαν πως η YouTuber δεν σέβεται τους θεσμούς, ενώ ορισμένοι τής επιτέθηκαν με σκληρά λόγια, σημειώνοντας ότι μιλάει για ακρίβεια, τη στιγμή που συχνά κάνει αναρτήσεις είτε φορώντας ακριβά ρούχα είτε από μακρινά ταξίδια, τα οποία κοστίζουν.

Παραπονιέται και η #amiyiami που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ότι δεν μπορεί να πάει διακοπές λόγω ακριβειας. Και γω το πιο κοντινό που έχω κάνει σε ταξίδι με πλοίο είναι που πήρα το fairy για να πλύνω τα πιάτα.

— Μαρινέα (@mari_nea_) July 9, 2022

Σύμφωνα με ορισμένα tweets, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτηση της Youtuber, φαίνεται πως διεκόπη η συνεργασία της με γνωστή ζυθοποιία.

Πηγή: enimerotiko.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός Β Κύκλος: Η Άσπα σώζει τον Μαθιό από την καταδίκη

Ο Χρήστος Σαντικάι τραγουδά για “καληνύχτα” στο αγέννητο μωρό του με τη Λάουρα Νάργες – Η «γuμvή» φωτογραφία