in

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ” Καυτά” φιλιά και αγκαλιές με τον αγαπημένο της στα Κουφονήσια

Ένα μοναδικό καλοκαίρι από όλες τις απόψεις περνά φέτος η Ηλιάνα Παπαγεώργιού

Οι φήμες ότι δεν ίσχυαν όλα εκείνα που είχαν γραφτεί και ακουστεί για επανασύνδεση με τον Snik, επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο αφού η Ηλιάνα έχει ήδη προχωρήσει στη ζωή της.

Και όχι έτσι απλά αλλά κάπως πιο σύνθετα, αφού ο σύντροφός της, είναι ο πρώην σύζυγό της, Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ήταν ένας γάμος που έγινε αθόρυβα, με το 34χρονο μοντέλο παρουσιάστρια να αποφεύγει τα επόμενα χρόνια σχετικές ερωτήσεις σε συνεντεύξεις της, θέλοντας να κρατήσει το γεγονός ως επτασφράγιστο μυστικό.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Ο σύντροφός της έφτασε στα Κουφονήσια—όπου η ίδια κάνει διακοπές εδώ και αρκετό καιρό- κι εκείνη τον υποδέχθηκε με μεγάλη τρυφερότητα.

Οι δυο τους ήταν εξαιρετικά διαχυτικοί, ενώ η άνεσή τους με τις επιστήθιες φίλες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου Έλενα Χριστοπούλου, Κλέλια Ανδριολάτου και Βασιλική Ρούσσου στην παρέα τους, είναι σαφής ένδειξη ότι η σχέση τους δεν είναι πολύ πρόσφατη.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η απίθανη πίσω όψη της που διέλυσε το instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτό με ολόσωμο μαγιό