Connect with us

Published

on

Γνωρίζεις ότι ο τρόπος που ξεκινάς τη μέρα σου αποκαλύπτει πολλά για τις προτεραιότητες που έχεις στη ζωή σου; Αποκαλύπτει τι είναι αυτό που απασχολεί και κυριαρχεί στο μυαλό σου. Επίσης, λέει πολλά για το τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί ή αλλιώς σου κάνει «κλικ».

Είναι μάλλον προφανές ότι η πρώτη φάση της ημέρας καθορίζει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε στη συνέχεια και κατ’ επέκταση το πώς είμαστε ως άνθρωποι. Διάβασε λοιπόν παρακάτω και μάθε τι δείχνει για σένα, η πρώτη κίνηση που κάνεις το πρωί που ξυπνάς.

Τσεκάρεις το ξυπνητήρι

Οι άνθρωποι που σηκώνονται και ελέγχουν την ώρα είναι συνήθως αυτοί που έχουν πολλά στο μυαλό τους. Είναι όρθιοι πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι και έχουν μπει ήδη σε εργασιακή διάθεση. Πρόκειται για άτομα προσηλωμένα στους στόχους τους, ακριβή στα ραντεβού και τις υποχρεώσεις τους, τα οποία εκτιμούν γενικότερα την έννοια του Χρόνου. Περιττό να πούμε ότι μισούν να σπαταλούν ακόμα και ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο τους.

Αναβάλεις το ξυπνητήρι
Οι άνθρωποι που αναβάλουν τη στιγμή που θα χτυπήσει το ξυπνητήρι είναι συνήθως σκληρά εργαζόμενοι, αλλά προτιμούν να εργάζονται με το δικό τους ρυθμό. Δεν τους αρέσει η εξουσία και λειτουργούν καλύτερα όταν τους δίνονται ελευθερίες. Μπορεί να αργούν να ξεκινήσουν, αλλά σίγουρα τελειώνουν δυνατά.

Κοιτάς το διπλανό μαξιλάρι!
Οι άνθρωποι που ξεκινούν τη μέρα τους, κοιτώντας αν ο σύντροφός τους βρίσκεται δίπλα τους, είναι απελπιστικά ρομαντικοί και εξαιρετικά εξαρτώμενοι από την σχέση τους. Η μέρα τους δεν ξεκινά αν δεν αντικρίσουν το ταίρι τους ή δεν εισπράξουν αγάπη από αυτό. Αυτήν την εικόνα κουβαλούν όλη μέρα μαζί τους, χαμένοι μέσα σε σκέψεις.

Ατενίζεις για πολύ ώρα το ταβάνι
Οι άνθρωποι που έχουν ξυπνήσει αλλά εξακολουθούν να κοιτάζουν την οροφή του δωματίου είναι οι ονειροπόλοι αυτού του κόσμου. Συνήθως επιστρέφουν πίσω στο όνειρο που μόλις έβλεπαν και τους αρέσει να απολαμβάνουν τον δικό τους, γλυκό χρόνο για να πουν «καλημέρα» στον Κόσμο. Είναι δημιουργικοί, στοχαστές και φιλόσοφοι της εποχής τους.

Ξυπνάς και κοιμάσαι πάλι
Οι άνθρωποι που ξυπνούν και ξανακοιμούνται δεν δίνουν δεκάρα για τίποτα και για κανέναν σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ο δικός τους χρόνος, τον ευχαριστιούνται και τον απολαμβάνουν. Είναι αφεντικά του εαυτού τους και οι μόνοι που αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι. Ανέμελοι και χαλαροί, αγαπούν την ανάλαφρη ζωή τους.

Τσεκάρεις τα social media
Τα άτομα που ελέγχουν τις ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις ξυπνήσουν, εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τους άλλους και αναζητούν την επιβεβαίωση. Ενδιαφέρονται πραγματικά για τις ζωές των άλλων και έχουν έναν έμφυτο ενδιαφέρον για τις πράξεις και τα έργα των ανθρώπων. Ίσως να μην είναι ο πιο σπουδαίος τρόπος για να ζει κάποιος τη ζωή του, αλλά βλέπεις οι κακές συνήθειες δεν πεθαίνουν τόσο εύκολα.

Τσεκάρεις την ηλεκτρονική αλληλογραφία σου
Οι άνθρωποι που μόλις σηκωθούν, ελέγχουν δυναμικά για οποιοδήποτε σημαντικό email που μπορεί να υπάρχει στο Inbox τους είναι συνήθως ηγέτες στον τομέα τους. Είναι πάντα απασχολημένοι και κάθε στιγμή του χρόνου τους πρέπει να υπολογίζεται. Είναι έξυπνοι, ακριβείς και κυρίως καθοδηγούνται από την εσωτερική τους φωνή και όχι από εξωτερικά ερεθίσματα.

Δεν κάνεις τίποτα συγκεκριμένο
Οι άνθρωποι που ξυπνούν και δεν έχουν τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό τους είναι οι δημιουργικοί στοχαστές αυτού του κόσμου. Είναι σαν να ξυπνούν με ένα άδειο και καθαρό μυαλό το πρωί και μπορούν να κάνουν τα πάντα – αν δεν είναι υποχρεωμένοι να πράξουν αλλιώς. Είναι συνήθως έτοιμοι για τη μέρα που έρχεται, αλλά δεν είναι ποτέ σίγουροι τι μπορεί να επιφυλάσσει η μέρα για αυτούς.

Νιώθεις σύγχυση
Μερικοί άνθρωποι ξυπνούν κάθε μέρα έχοντας ένα χάος μέσα στο μυαλό τους. Είναι σαν να βαριούνται αμέσως μετά που ξυπνούν και πραγματικά να μην καταλαβαίνουν τι έχουν να κάνουν στη συνέχεια. Χρειάζονται λίγο χρόνο για «να μπει το νερό στο αυλάκι», αλλά μόλις ο ήλιος ανατείλει για τα καλά στον ουρανό, αναλαμβάνουν δράση.

Απλώς σηκώνεσαι από το κρεβάτι
Οι άνθρωποι αυτοί είναι από τα πιο δραστήρια άτομα που μπορείς να συναντήσεις. Είναι σαν να ξυπνούν ανανεωμένοι και έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο. Το πρώτο πράγμα της ημέρας για αυτούς είναι το να πάνε στο γυμναστήριο ή για πρωινό τρέξιμο ή γενικά να κάνουν κάτι παραγωγικό. Από τη στιγμή που θα βγουν από το σπίτι, θα είναι όλη μέρα στη… γύρα και μπορεί να τους συναντήσεις οπουδήποτε μέσα στην πόλη να διεκπεραιώνουν διάφορες εργασίες.

Τακτοποιείς τον χώρο σου
Οι άνθρωποι που σηκώνονται και τακτοποιούν τα δωμάτιά τους, στρώνουν το κρεβάτι τους και ξεκινούν αμέσως να ασχολούνται με τη ρουτίνα της ημέρας είναι συνήθως τα πιο οργανωμένα άτομα που μπορείς να συναντήσεις. Τους αρέσει οι δουλειές τους να γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυστηροί στις απαιτήσεις τους από τους άλλους.

Καταριέσαι τα πάντα
Μερικοί άνθρωποι σηκώνονται από το κρεβάτι και αρχίζουν να βρίζουν ό,τι βλέπουν μπροστά τους εκείνη τη στιγμή. Ξυπνούν εξαγριωμένοι και μισούν το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα μια μέρα για να κοιμηθούν ξανά. Στην πραγματικότητα, είναι από τους πιο ευθείς ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κανείς. Θα σου πουν τι ακριβώς σκέφτονται για σένα και μπορούν να είναι βάναυσα ειλικρινείς, κάτι που είναι σπάνιο χαρακτηριστικό.

Πηγή: astrology.gr

Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους! Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: rita@newsblog.gr

Μαρία Κορινθίου
MEDIA1 ώρα ago

Η Μαρία Κορινθίου κάνει σταυροπόδι για να σου δείξει τα ομορφότερα αξεσουάρ για το καλοκαίρι!

Κατερίνα Στικούδη
MEDIA23 ώρες ago

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία που προκάλεσε κύμα…πανζουρλισμού

Αγγελική Ηλιάδη
MEDIA4 ημέρες ago

Η Αγγελική Ηλιάδη σκορπά “πανικό” στο διαδίκτυο με νέο βίντεο. Πιο μικρό μαγιό δεν είχε να φορέσει;

VIDEO4 ημέρες ago

Σε πανικό οι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με τις νέες τιμές του ρεύματος

Fuel Pass
NEWS4 ημέρες ago

Πότε θα δουν τα χρήματα στο λογαριασμός τους οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
MEDIA5 ημέρες ago

4 φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που αποδεικνύουν ότι είναι έγκυος. Δείτε τις εδώ

Γιώργος Κακοσαίος
SHOWBIZ5 ημέρες ago

Γιώργος Κακοσαίος: Ποια διάσημη του πήρε τα μυαλά; Με ποια είναι ερωτευμένος ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου;

Ιωάννα Παλιοσπύρου
SHOWBIZ5 ημέρες ago

Η νικήτρια της ζωής Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και δηλώνει: «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη»

Fuel Pass 2
NEWS1 εβδομάδα ago

Προσοχή με το Fuel Pass 2! Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε την αίτηση

Περιστέρι
NEWS1 εβδομάδα ago

Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον σύντροφο της (βίντεο)

Trending