in

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η οργή της Αρετής θα τραντάξει τους πάντες! Τι θα πράξη;

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Εκείνη είναι αποφασισμένη να του πάρει τα πάντα και να τον αφήσει στον άσο και συνεχίζει να επιτίθεται στην Εύα, η οποία ζει μια κόλαση. Ανάλογες μάχες δίνονται, όμως, και στο στρατόπεδο των Βρεττάκων, με τη Μυρτάλη να απορρίπτει την πρόταση του Ισίδωρου και να απαιτεί το 51% της οικογενειακής περιουσίας.

Η Γη Της Ελιάς Εξελίξεις: Η οργή της Αρετής θα τραντάξει τους πάντες! Τι θα πράξη;

Από τη στιγμή που η Αρετή έμαθε ότι η νέα γυναίκα στη ζωή του Στάθη είναι η Εύα, έχει ανοίξει πόλεμο μαζί της και δεν διστάζει να της επιτεθεί ανοιχτά. Την κακολογεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί, με αποτέλεσμα τα κατορθώματα της οικογένειας Καπερνάρου να έχουν γίνει βούκινο σε όλη την Αρεόπολη. Για την ίδια την Εύα, που μόλις πριν από λίγο καιρό ήρθε σε αυτή την πόλη και παλεύει να στήσει μια νέα επιχείρηση, όλο αυτό μοιάζει με εφιάλτη. Για τον Στάθη, που ήξερε μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει η γυναίκα του, φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη. Έκπληξη είναι η συμπεριφορά του γιου του, ο οποίος τον συναντά το πρωί στον ελαιώνα και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να τον δει να ξαναπατά εκεί το πόδι του.

Ακούγοντας τον Στέφανο να του μιλά με αυτό τον τρόπο, ο Στάθης μετά βίας συγκροτείται. Φυσικά αντιλαμβάνεται ότι πίσω από όλο αυτό είναι η Αρετή, όμως, όταν πάει να της ζητήσει το λόγο, την ακούει άναυδος να του λέει πως θέλει διαζύγιο και ότι σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά, ώστε να πάρει πίσω κάθε περιουσιακό στοιχείο που της ανήκει! Αυτό για τον ίδιο σημαίνει καταστροφή, αφού η γη την οποία δουλεύει τόσα χρόνια ήταν ανέκαθεν δική της. Τώρα, αν το δικαστήριο το αποφασίσει, δεν αποκλείεται να χάσει τα πάντα, κι αυτό δεν μπορεί να το αντέξει.

Ήδη η γυναίκα του τον έχει πετάξει έξω από το σπίτι και ευτυχώς που ο Ιάκωβος ήταν πρόθυμος να του ανοίξει την πόρτα, αλλιώς δεν θα είχε πού να μείνει. Όμως τώρα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο αδελφός της Ιουλίας φιλοξενεί τον μεγάλο του αντίζηλο και παρεξηγείται. Ο Ιάκωβος έρχεται σε δύσκολη θέση και ο Στάθης σκέφτεται πως είναι ώρα να μετακομίσει, όμως, δεν ξέρει αν είναι ακόμη να συγκατοικήσει με την Εύα. Όταν, σε μια βόλτα που κάνουν οι δυο τους, πετυχαίνουν τυχαία τον Στέφανο, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε όριο. Ο μικρός δεν μπορεί να συγκροτήσει το θυμό του, ο Στάθης εξαγριώνεται, κι έτσι πατέρας και γιος έρχονται στα χέρια! Αμέσως μετά, έτσι ξαναμμένος όπως είναι, ο Καπερνάρος πάει στο τμήμα να λογαριαστεί και με τον Γιώργη.

Η Αρετή έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της και σύντομα φτάνει στα χέρια του η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει. Έκπληκτος ο Στάθης τη διαβάζει και διαπιστώνει πως η γυναίκα του διεκδικείτα πάντα, με σκοπό να τον αφήσει στην ψάθα!

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ