in

Δώρα Παντέλη: Θα χρειαστείτε υπογλώσσια με αυτό το βίντεο

Έχει κέφια η Δώρα Παντέλη και μοιράζει τα δώρα της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, χαζεύοντας για μια ακόμα φορά πολύ κόσμο με τα εκπληκτικά

Έχει κέφια η Δώρα Παντέλη και μοιράζει τα δώρα της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, χαζεύοντας για μια ακόμα φορά πολύ κόσμο με τα εκπληκτικά της προσόντα μέσα απο ένα βίντεο που ζεματάει.

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος της Nova ετοιμάζεται για τους αγώνες της Ευρωλίγκα και φυσικά για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, την ίδια ώρα όμως αντί να μας βάλει στο κλίμα του αγώνα, μας ξεσηκώνει με τα κάλλη της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δώρα Παντέλη κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση αφού θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης με πλήθος θαυμαστών να την ακολουθεί πιστά στα social media και να την απολαμβάνεις σε κάθε μία φωτογραφία που ανεβάζει.

Όπως θα παρακολουθήσετε όμως και εσείς στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο instagram, τα προσόντα της είναι εντυπωσιακά και καθηλωτικά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της που έκανε η δημοσιογράφος Δώρα Παντέλη η οποία φροντίζει να ανεβάζει την διάθεση μας στα ύψη.

Δείτε το βίντεο που γκρέμισε το instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος Survivor All Star

Το επικό τρολάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (video)

Πόπη Μαλλιωτάκη

Πόπη Μαλλιωτάκη: Τρελά ερωτευμένη με τεκνό η τραγουδίστρια;