Connect with us

Published

on

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μια χαρμόσυνη είδηση μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν περάσει τόσα χρόνια, έρχεται για την Ελένη και τον Λάμπρο, αφού το θαύμα έγινε κα το ζευγάρι πρόκειται να γίνουν γονείς.

Δεν έχουν όμως υπολογίσει τον παράγοντα Ζάχο, ο οποίος στο άκουσμα της είδησης αυτής βάζει μπροστά ένα ακόμα σατανικό σχέδιο σε εφαρμογή για να τους χωρίσει και να κάνει την Ελένη να στραφεί εναντίον του Λάμπρου και να πέσει τελικά στα χέρια του

Άγριες Μέλισσες – η Ελένη είναι έγκυος

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ηταν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», όπου η Ελένη έχοντας επιστρέψει στο Διαφάνι από τη φυλακή, έμαθε πως είναι λίγες οι πιθανότητες να μείνει έγκυος.

Οι άγριοι βιασμοί που υπέστη από τον Βόσκαρη και εξαιτίας της, δίχως τη δική της έγκριση, έκτρωση που της έκαναν, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός που της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά. «Μόνο από ένα θαύμα θα μπορέσετε να μείνετε έγκυος», της είχε πει η γυναικολόγος που είχε επισκεφθεί τότε και η Ελένη είχε συγκλονιστεί από αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο ο Λάμπρος ήταν δίπλα της και της στάθηκε δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη να πιστέψει πως μια μέρα θα καταφέρουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και αυτή η μέρα φαίνεται πως έχει φτάσει, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί.

Άγριες Μέλισσες – το σατανικό σχέδιο του Ζάχου

Μια ξαφνική ζαλάδα σε συνδυασμό με την καθυστέρηση που έχει, η Ελένη μπαίνει σε υποψίες πως ίσως είναι έγκυος. Αν και ξέρει πως είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί αυτό, ωστόσο μέσα της βαθιά ελπίζει σε ένα θαύμα. Ετσι ζητάει από τη Ρίζω να την εξετάσει και εκείνη της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Ελένη μου, είσαι έγκυος», της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει. Αργότερα το ανακοινώνει στον Λάμπρο και το ερωτευμένο ζευγάρι νιώθει πως μπορεί πια να ελπίζει σ’ ένα χαρούμενο μέλλον: «Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμέναμε τόσα χρόνια».

Το χαρμόσυνο νέο μαθαίνεται σε όλο το χωριό και οι Διαφανιώτες χαίρονται με το ζευγάρι και του εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά. Μόνο ένας δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την εξέλιξη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζάχο. Με το να περιμένει η Ελένη παιδί καταλαβαίνει πως χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Ο ίδιος νιώθει απελπισμένος, κλείνεται σπίτι του και το ρίχνει στο ποτό. Και εκεί πάνω στην απελπισία του, σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να τη διεκδικήσει.

Οταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στον δρόμο τού βάζει υποψ για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντάς του: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου;». Ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: «Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική της Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου».

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που η Ελένη πήρε το μέρος του ταγματάρχη, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία.

Ολα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου, εξαιτίας και της ψυχολογικής κατάστασης που έχει μετά την επιστροφή του και οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής θα φτάσουν και την Ελένη στα όριά της.

Η Αλεξία έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ΙΙΕΚ και έχει αποφοιτήσει ως αριστούχος. Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και λατρεύει τα ταξίδια. Έχει εργαστεί σε διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες και πλέον είναι μέλος του Newsblog.gr. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ:alexia@newsblog.gr