Μας ΕΛΕΙΨΕ η παλιά καλή Έλενα Παπαρίζου! Ανοίγει τα πόδια κι εμείς τα μάτια μας!

ScreenHunter 1330

Η Έλενα Παπαρίζου ανήκει στις πιο όμορφες και λαμπερές τραγουδίστριες, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Η Έλενα μπορεί να έχει γεννηθεί στην Σουηδία, αλλά αισθάνεται Ελληνίδα. Νιώθει πως έχει δύο πατρίδες και αυτό την κάνει πολύ τυχερή, όπως έχει δηλώσει. Η καριέρα της Έλενας………

απογειώθηκε μετά την θριαμβευτική της νίκη στον μουσικό διαγωνισμό Eurovision το 2005. Tα μουσικά είδη της είναι το σύγχρονο λαϊκό, ποπ και χορευτικό. Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό διάστημα. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 κατακτώντας με το κομμάτι “(I Would) Die For You” την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε.

Η όμορφη Έλενα έχει έναν γεμάτο λογαριασμό στο Instagram, που σίγουρα προκαλεί θαυμασμό.

Δείτε μία από αυτές και θα μας θυμηθείτε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My summer is still on.. ☀️ #summerk19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Αρθρογράφος KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.