Μαρία Μπακοδήμου: Αυτές είναι οι πλαστικές στο πρόσωπο

maria bakodimou aftes ine i plastikes sto prosopo pou den bori na krypsi

Μαρία Μπακοδήμου

Είναι το πρόσωπο που σαρώνει στα social media ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Η παρουσίαση του αμφιλεγόμενου ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, Power Of Love, την έχει κάνει ένα απο τα πιο συζητημένα άτομα του διαδικτύου ενώ το όνομα της είναι ένα απο τα μεγαλύτερα σε αναζητήσεις στην google και φυσικά στα περιοδικά και όλα τα Μ.Μ.Ε. Ποια όμως είναι τα μυστικά που κρύβει η Μαρία Μπακοδήμου;

Η Μαρία Μπακοδήμου και οι πλαστικές που έχει κάνει

Φαίνεται να έχει κάνει πλαστικές η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου; Μια φωτογραφία με κοντινό στο πρόσωπό της αποδεικνύει όλη την αλήθεια.Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz κι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα «πειράγματα» που έχει κάνει στο πρόσωπό της.
Την ηλικία σου την λες;
«Όχι δεν την λέω γιατί είμαι γυναίκα».
Είσαι από τις λίγες που μίλησες για πλαστικούς…
«Επειδή νομίζουν ότι έχω κάνει πολλά. Έχω κάνει πολύ λίγα. Σε λίγο θα κάνω τα πολλά.(γέλια) Εδώ θα είμαι και θα με δείτε».
Δείτε μια φωτογραφία από το παρελθόν της που είναι πολύ κοντά στον φωτογραφικό φακό το πρόσωπό της και διακρίνεται ξεκάθαρα αν έχει κάνει κάτι ή όχι για να δείχνει πιο νέα.
Κι όμως δεν φαίνεται να έχει πειράξει τίποτα πολύ! Ότι κι αν έχει κάνει, όπως αποκάλυψε και η ίδια στην παραπάνω συνέντευξη είναι σε μικρό βαθμό και δεν φαίνεται καμία διαφορά.

via

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.