Μαραντίνης-Χρηστίδου. Έσκασε το διαζύγιο της χρονιάς!

Με μία λιτή ανακοίνωση ταυτόχρονα και οι δύο στο Instagram ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου μας έριξαν την «βόμβα» της είδησης του χωρισμού τους. Το ζευγάρι είναι η αλήθεια άντεξε πολύ περισσότερο απο 10 χρόνια κοινού βίου, για την ακρίβεια 13 ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχαν “χωρίσει” και στο παρελθόν.

Αυτή την φορά όμως αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να μην μαθευτεί κάτι απο τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες αλλά κατευθείαν απο τους ίδιους

Διαβάστε την ανακοίνωση του χωρισμού Μαραντίνη – Χρηστίδου!

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής – Σίσσυ».