Μαλλιοτραβήγματα με το καλημέρα στο Greece’s Next Top Model 2

Ακόμα δεν είδαμε καν το Greece’s Next Top Model 2 και ήδη έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν spoiler απο τα casting που ήδη έχουν γυριστεί. Μπορεί στο Instagram να φαίνονται όλα ωραία και οι κριτές να φωτογραφίζονται όμορφα και ωραία θέλοντας να δείξουν ότι όλα είναι μέλι γάλα η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική…..

απο πέρυσι και απο το πρώτο Greece’s Next Top Model  υπήρχαν αν θυμάστε απίστευτες κόντρες που έβγαιναν στην φόρα μεταξύ Βίκυς Καγιά και Ηλιάνας Παπαγεωργίου αφού όπως μαθαίνουμε η μια απο τις δύο κυρίες της επιτροπής έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι σε βαθμό που νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει τα πάντα στο ριάλιτι μόδας.

GNTM 2 Bootcamp
Greece’s Next Top Model 2 Bootcamp

Αυτή την φορά το σκηνικό έγινε πάλι σε casting όπου σύμφωνα με όσα ακούγονται υπήρξε διαμάχη για μια κουβέντα που ειπώθηκε όταν αποφάσιζαν αν θα περάσουν στην επόμενη φάση μια κοπέλα η οποία είναι και πρώην εστεμμένη αφού είχε πάρει τίτλο σε παλαιότερα καλλιστεία.

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι η προσπάθεια που γίνεται να φανεί ότι μεταξύ τους οι δύο κουκλάρες είναι η αλήθεια τα πάνε καλά…

Τα πάνε όμως ;

Διαβάστε ακόμα: GNTM 2: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φορώντας μόνο το μπουρνούζι. ΤΣΙΤΣΙΔΗ στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας