ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links (7/5)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE STREAMING: Εδώ θα βρείτε τα Links για τον σημερινό (7/5) αγώνα. Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων γίνεται απόψε στις 22.00 στο Άνφιλντ του Λίβερπουλ με την γηπεδούχο ομάδα να προσπαθεί να κάνει το θαύμα απέναντι στο 3-0 της Μπαρτσελόνα και του πρώτου αγώνα. 

Η Μπαρτσελόνα που έχει το πάνω χέρι με το 3-0 στο Καμπ Νόου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την λαβωμένη Λίβερπουλ που θα επιδιώξει να κάνει το «θαύμα» για να περάσει στον μεγάλο τελικό του Champions League. Οι γηπεδούχοι πραγματικά θα χρειαστούν ένα «θαύμα» αφού θα αγωνιστούν χωρίς τους Σαλάχ και Φιρμίνο ενώ άγνωστο είναι ακόμα αν θα αγωνιστεί και ο Φαν Ντάικ.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

όλα τα Links εδώ