ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ LIVE STREAMING

larisa aris live streaming

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ LIVE STREAMING

Μετά την μεγάλη νίκη εντός έδρας με τον συντοπίτη ΠΑΟΚ ο Άρης αγωνίζεται σήμερα με αντίπαλο την Λάρισα στον Θεσσαλικό κάμπο αναζητώντας την νίκη μετά απο 29 ολόκληρα χρόνια.Ο φορμαρισμένος Άρης παίζει στη Λάρισα με την ΑΕΛ, την οποία έχει να νικήσει εκτός έδρας εδώ και 29 χρόνια. Στον πρώτο γύρο, οι βυσσινί έκαναν μια τρομερή ανατροπή στο “Κλ. Βικελίδης”.

Στον πρώτο γύρο η ΑΕΛ έκανε μεγάλη και ιστορική νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αφού νίκησε εκεί μετά από 26 χρόνια, νίκησε τον Άρη μετά από εννέα παιχνίδια μεταξύ τους, και για πρώτη φορά στην ιστορία της γύρισε παιχνίδι της κατηγορίας, που έχανε με δύο γκολ εκτός έδρας.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 19:30 και τον μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ LIVE STREAMING

στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

δείτε το παιχνίδι εδώ

 

Διαβάστε ακόμα: