Κρήτη: ΝΕΚΡΟΣ ο 61χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο!

Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον αγνοούμενο κτηνοτρόφο, πατέρα πέντε παιδιών, στην Κρήτη. Η σορός του εντοπίστηκε στην ξηρά μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών ανάμεσα σε καλαμιές. Σκληρές εικόνες για τη σύζυγο και τους στενούς συγγενείς του, 6 χλμ. από το σημείο της εξαφάνισης. Τι αναφέρει ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό: “Δεν μπορούσα να βοηθήσω”.
Τραγικός ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του 61χρονου κτηνοτρόφου, που είχε χαθεί σε χείμαρρο στον Αποκόρωνα καθώς ένα τέταρτο πριν τη μια το μεσημέρι, τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το άψυχο σώμα του άνδρα που αγνοείτο για περίπου 24 ώρες.

Η σορός του βρέθηκε στην ξηρά μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών περίπου 6 χλμ από το σημείο από το οποίο είχε χαθεί.Ήταν σφηνωμένη σε καλάμια, με τους διασώστες να ενημερώνουν τους στενούς συγγενείς του.

ΝΕΚΡΟΣ ο 61χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο!
ΝΕΚΡΟΣ ο 61χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο!

 

«Δυστυχώς, ο 61χρονος βρέθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής νεκρός», ήταν η λακωνική δήλωση του γενικού διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αρχιπύραρχου, Νίκου Λαγουδάκη.

Ο αγνοούμενος, χάθηκε στην προσπάθειά του να περάσει από σημείο που είχε πλημμυρίσει, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη, ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, όχι όμως μέσα να βρίσκεται και ο ίδιος.

via