ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Άνοιξε το φερμουάρ παρουσιάστριας και βγήκαν τα ΚΑΠΟΥΛΙΑ φάτσα φόρα

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε γνωστή παρουσιάστρια, ευτύχημα για όλους εμάς, αφού το φερμουάρ απο το φόρεμα της είχε άλλη άποψη και αποφάσισε να ανοίξει με αποτέλεσμα να γίνουν μεγάλες και εντυπωσιακές αποκαλύψεις. Η 49χρονη πασίγνωστη παρουσιάστρια όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω δεν πτοήθηκε…..

και συνέχισε απτόητη να διαβάζει αυτά που τις έδωσε η παραγωγή του Britain’s Got Talent του πασίγνωστου σε όλους Simon Cowell

Ό λόγος για την εντυπωσιακή Amanda Holden της οποίας το φόρεμα άνοιξε και ο τυχερός φωτογράφος που βρέθηκε εκεί στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή αποθανάτισε και έτσι εμείς βλέπουμε σήμερα.

Η πραγματικότητα της παρακάτω φωτογραφίας που είναι πέρα για πέρα αληθινή είναι όμως διαφορετική. Βλέπετε η παρουσιάστρια ήθελε να διαφημίσει την συνέντευξη που θα έπαιρνε απο την καλεσμένη της  πρωινής εκπομπής της «Τhis Morning», η οποία δεν ήταν άλλη από την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga.

Φορώντας το εφαρμοστό μοβ, φόρεμα, στο οποίο όπως αποδείχτηκε είχε ξεχάσει εσκεμμένα ανοιχτό το φερμουάρ του, η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε με πλάτη στο φακό με τα γυμνά, καλλίγραμμα οπίσθια της σε κοινή θέα.

Δείτε την φωτογραφία εδώ

Τον θυμάστε τον Παναγιώτη Βασιλάκο απο το Nomads! Αυτός θα είναι ο εργένης του Barchelor! Που τον θυμήθηκαν τώρα

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σλούκας!

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Σλούκας!