ΚΟΛΑΣΤΗΚΑΜΕ! Η Γωγώ Μαστροκώστα και οι φωτογραφίες που έχει μετανοιώσει! Σκέτο ΑΓΑΛΜΑ!

kolastikame i gogo mastrokosta ke i fotografies pou echi metaniosi sketo agalma
kolastikame i gogo mastrokosta ke i fotografies pou echi metaniosi sketo agalma

Μπορεί πλέον να μην βλέπουμε την Γωγώ Μαστροκώστα όσο συχνά θέλουμε υπήρχε όμως κάποια εποχή που ήταν το Νο 1 της Ελληνικής showbiz και πραγματικά δημιουργούσε σάλο σε κάθε της εμφάνιση.
Η αγαπημένη γυμνάστρια που γύμνασε χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες μέσα απο τα πρωινάδικα έχει κάνει και κάποιες απο τις πιο εντυπωσιακές……..

φωτογραφήσεις την δεκαετία των ’90ς που πραγματικά έκαναν θραύση. Η Γωγώ έκανε τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση μέσα απο το πρωινό μαγκαζίνο του Mega «Μεταξύ μας» το 1995, όπου παρουσίαζε τη στήλη της γυμναστικής.

Η τηλεόραση ήταν τα social media της εποχής τότε και έτσι δεν άργησε να θεωρηθεί s.ex sym bol και να τις προτείνουν να κάνει πολλές φωτογραφήσεις σε περιοδικά.

«Σαφώς θα προτιμούσα κάποιες φωτογραφίσεις να μην τις είχα κάνει», είχε τονίσει παλιότερα σε συνέντευξή της. Τα περιοδικά όμως που έκανε εξώφυλλα η Γωγώ γίνονταν ανάρπαστα αμέσως, αφού οι τρομερές της αναλογίες ήταν εκπληκτικές μπροστά στον φωτογραφικό φακό

Μπορεί απο τότε να έχει μεγαλώσει αρκετά βλέποντας την όμως τώρα νομίζεις ότι ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει καθόλου και της έχει φερθεί με μεγάλη ευγένεια.

Δείτε την Γωγώ Μαστροκώστα έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί…

 

…..εδώ