ΚΟΛΑΣΤΗΚΑΜΕ! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ΤΟΥΡΛΩΝΕΤΑΙ στον στύλο! Σκέτη ΑΜΑΡΤΙΑ

kolastikame i evrydiki valavani tourlonete ston stylo sketi amartia

Όταν γνωρίσαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν στον ΣΚΑΪ ως αθλητικογράφος, εκεί όμως που την γνωρίσαμε καλύτερα ήταν στο Survivor.
Τότε ήταν άλλωστε που μάθαμε και την αγάπη της για το ροle dancing.
Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που μας έστειλε στα ουράνια με επικές φωτογραφίες και βίντεο όπου μας παρουσίαζε τις ικανότητες της στον στύλο.
Η Ευρυδίκη όμως το χόμπι της το έχει πάει και ένα βήμα παραπέρα…..
αφού μαζί με την κολλητή της Αμαλία Ρούσσου, που την αποκαλεί χαϊδευτικά «αδερφή» της, έχουν φτιάξει τη δική τους επιχείρηση με εντυπωσιακά ρούχα για τον στύλο, που «σαρώνουν» σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Αυτό όμως που μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση ήταν ότι όσο όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν μέσα στο Survivor η «αδερφή» της αλλά και συνέταιρος ανέβαζε στα social media τα παιχνίδια τους στον στύλο τα οποία όπως θα δείτε και εσείς είναι πραγματικά εντυπωσιακά
Δείτε την Ευρυδίκη και την παρέα της στο παρακάτω gallery

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.