ΚΟΛΑΣΗ στη Μύκονο! Τακα τουκα τα μπαλάκια με φοβερό φόντο πίσω

kolasi sti mykono taka touka ta balakia me fonto tin stpingkapa

Πάλι καλά που στην Μύκονο δεν έχει πέσει απαγόρευση για τις ρακέτες και τα μπαλάκια στην παραλία, αλλιώς τέτοιο υπερθέαμα όπως αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θα τα βλέπαμε ούτε με τα κιάλια!

Είναι εντυπωσιακό πάντως πως οι ρακέτες της παραλίας μπορούν να γίνουν ένα πολύ ενδιαφέρον άθλημα…..εκτός απο ενοχλητικό που είναι την ώρα που προσπαθείς να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου μέσα στην πολυκοσμία και την μυρωδιά της λαδίλας!

Στην Μύκονο κάνει τις διακοπές της η Βραζιλιάνα, εξού και το Izabel Goulart, η οποία για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι η νέα θεά της πασαρέλας, πολλοί μάλιστα την θεωρούν ως την επόμενη Ζιζελ. Λογικό πρώτον γιατί ειναι και οι δύο Βραζιλιάνες και δεύτερον γιατί η Izabel είναι ακόμα πιο νέα και με πολύ πιο ωραίο σώμα απο την ιέρεια της πασαρέλας Ζιζελ.

Το μοντέλο απο την Βραζιλία δεν πήγε στην Μύκονο για να φορτώσει το instagram της φωτογραφίες, αλλά για να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα.

Όμορφα όμως περνάνε και οι λουόμενοι οι οποίοι απολαμβάνουν την Izabel να παίζει ρακέτες και να μας χαρίζει μερικά επικά πλάνα….

Δείτε την εδώ στο βίντεο που ανάρτησε το Mykonos LiveTV

Διαβάστε ακόμα:

ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Written by ΡΙΤΑ ΖΟΡΜΠΑ

Ονομάζομαι Ρίτα Ζορμπά και είμαι αρχισυντάκτρια στο Newsblog.gr και ένα απο τα ιδρυτικά του μέλη. Είμαι δημοσιογράφος και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά ενώ στον ελεύθερο μου χρόνο ...ταλαιπωρώ τους υπόλοιπους!