Κοκκινισαν ακόμα και τα βότσαλα! Η Ρία Αντωνίου μας τρελαίνει

kokkinisane akoma ke ta sentonia i ria antoniou mas ton tourloni olotsitsidi antechis
kokkinisane akoma ke ta sentonia i ria antoniou mas ton tourloni olotsitsidi antechis

Η Ρία Αντωνίου σου δείχνει πως πρέπει να είναι το καλοκαίρι! Κοκκίνισαν ακόμα και τα βότσαλα! Κανένας πραγματικά δεν θα περίμενε το πανέμορφο μικρό κορίτσι που βγήκε Miss Young στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2006 και στέφθηκε Σταρ Πελοπόννησος μετά απο περίπου ενώ ένα χρόνο ότι θα ένωνε τόσο πολύ δύο χώρες όπως την Ελλάδα και την Ιταλία, μόνο με την ομορφιά της και τις εντυπωσιακές της καμπύλες…..
Διαγωνίσθηκε σε πολλά καλλιστεία και κατάφερε να πάρει αλλά και να διεκδικήσει πολλούς Παγκόσμιους τίτλου.
Μόνο μερικές απο τις διακρίσεις που κατάφερε να πάρει είναι αναπληρωματική Miss Model of the World, Miss Face & Miss Φωτογένεια στο διαγωνισμό “Miss Model of the world” που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.
Το κορίτσι απο το Χαλάνδρι είναι ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της Ιταλικής τηλεόρασης και πλέον στα 33 της καταφέρνει να είναι ένα πραγματικά άπιαστο όνειρο για τους περισσοτέρους οι οποίοι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να την απολαμβάνουν είτε μέσω της τηλεόρασης στην Ιταλία είτε μέσω των social media στην Ελλάδα.
Κατα καιρούς ο λογαριασμός της στο instagram γίνεται απίστευτα εντυπωσιακός, ειδικά όταν αποφασίζει να μας δείχνει το αγαλματένιο της κορμί χωρίς ίχνος ρούχων
Καμιά δεν τολμάει να κάνει αυτά που κάνει η Ρια
Τρανό παράδειγμα η παρακάτω ανάρτηση στο Instagram
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ria antoniou (@riaantoniou) στις