Κέιτ Μίντλετον: Γιατί άλλαξε στυλίστρια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Η Κειτ Μίντλετον, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο πιο επίσημο της, είναι ένα απο τα μεγαλύτερα fashion icon της εποχής μας και δημιουργεί πάντοτε νέο στυλ με κάθε της εμφάνιση η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος ακολουθεί τις “οδηγίες” του στέμματος. Πάντοτε καλοντυμένη και κομψή, επηρεάζει τη μόδα και τις τάσεις με τις εμφανίσεις της αφού κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται πάντοτε διθυραμβικά ακόμα και αν μερικές φορές παραξενεύει με τις επιλογές της.

Η νέα στυλίστρια μόδας της Κέιτ Μίντλετόν είναι πρώην fashion editor σε περιοδικό μόδας ενώ τώρα ασχολείται μόνο με το να δίνει συμβουλές μόδας και να κάνει styling κατά παραγγελία.Έχει όμως και ένα ακόμα προσόν.

Είναι παλιά φίλη της δούκισσας του Κέιμπριτζ  και του πρίγκηπα Γουίλιαμ και μάλιστα είχε παρευρεθεί και στον γάμο τους το 2011.

«Είναι το μυστικό όπλο της Κέιτ. Έχει κάνει μεγάλη διαφορά στην γκαρνταρόμπα της Δούκισσας για τις δημόσιες εμφανίσεις και της έχει δώσει μια νέα αίσθηση αυτοπεποίθησης», αναφέρει βασιλική πηγή.

Γιατι πλέον δεν βρίσκεται κοντά της η  προηγούμενη fashion advisor και στυλίστρια μόδας της Κέιτ Μίντλετον η Νατάσα Άρτσερ.

Πολύ απλά η πρώην στυλίστρια της βρίσκεται σε άδεια μητρότητας.