Και εγένετο Survivor 4! Μην πείτε ότι δεν σας το είχαμε πει! Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Και εγένετο Survivor 4! Μην πείτε ότι δεν σας το είχαμε πει! Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Πρώτοι εδώ σας είχαμε ενημερώσει για τις Δεύτερες σκέψεις που γίνονται για το….Survivor 2020. Τι άλλαξε τελικά και πότε θα το δούμε; Μπορεί ο ΣΚΑΪ να υπολόγιζε πολλά στα φτηνά τηλεπαιχνίδια που πάνε άπατα στην τηλεθέαση, μπορεί να πίστευε ότι βγάζοντας την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα σαρώσει στα νούμερα…………..

όπως όλα όμως δείχνουν τίποτα απ’ ολα αυτά δεν πάει καλά αφού το τηλεοπτικό κοινό δεν συγκινείται απ’αυτά και μάλιστα παρότι έχουν δυνατά ονόματα στην παρουσίαση γράφουν μονοψήφια νούμερα.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει για το Survivor η αρχική αντιμετώπιση ήταν φέτος καθόλου Survivor και όταν λέμε φέτος εννοούμε την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε 2019-2020!

Στην πορεία οι σκέψεις έγιναν, “ίσως το καλοκαίρι ή τον επόμενο Σεπτέμβρη”

Ξαφνικά όμως κάποιες αποτυχημένες πρεμιέρες σε πολυδιαφημισμένες σειρές, κάτι τηλεπαιχνίδια που δεν λένε να ξεκινήσουν αφού ακόμα ψάχνουν παρουσιαστή και κριτές, έχουν φέρει το Survivor ξανά στο προσκήνιο για να το δούμε απο τον Φεβρουάριο του 2020!

Τώρα οι διαρροές λένε ότι Ατζούν και ΣΚΑΪ ήρθαν σε ΝΕΑ συμφωνία για το ριάλιτι επιβίωσης και όπως όλα δείχνουν τον Γενάρη θα έχουμε Survivor!

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι είδος Survivor θα έχουμε πάντως οι δεύτερες σκέψεις αρχίζουν και γίνονται πλέον…….ΠΡΩΤΕΣ!

Νέα εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλάς! Πιο όμορφη απο ποτέ…

ΑΡΗΣ – ΑΕΛ LIVE STREAMING. Εδώ θα δείτε τον αγώνα