Κατερίνα Στικούδη: Πάρτε ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ! Φοράει μόνο ΜΠΟΤΕΣ και ΣTPINΓK!

katerina stikoudi parte ypoglossia forai mono botes ke stpingk
katerina stikoudi parte ypoglossia forai mono botes ke stpingk

Πραγματικά αυτή η καραντίνα μας έχει ισοπεδώσει. Εκεί που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε καθημερινά την Κατερίνα Στικούδη στο My Style Rocks ήρθε αυτός ο κορονοϊός και μας αποδιοργάνωσε τελείως. Πάνω που είχε πάρει φόρα και το Κατερινάκι και είχε αρχίσει να λύνεται μετά το τρακ των πρώτων επεισοδίων, τσούπ έσκασε……..

ο κορονοτέτοιος και μας κατέστρεψε τον προγραμματισμό. Όσο και να το κάνεις Κατερίνα Στικούδη είναι αυτή, δεν είναι τυχαία το Νο1 πρόσωπο στην Ελληνική τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο.

Η Κατερίνα όμως προσπαθεί και εκείνη η καημένη να μας κρατάει σε εγρήγορση μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα που θα την δούμε ξανά στην τηλεόραση, αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες και βίντεο απο το παρελθόν.

Το πανέμορφο αυτό ταλαντούχο κορίτσι κάνει τα πάντα για τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως έκανε και με την παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram και μας κόλασε Πασχαλιάτικα.

Αχ ρε Κατερίνα λείπεις και λείπεις…..ΠΟΛΥ!

Δείτε την επική φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη

stikoudikaterin

NEWSBLOG
Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.