Κατερίνα Καινούργιου: Είναι έγκυος η παρουσιάστρια;

Κατερίνα Καινούργιου: Είναι έγκυος η παρουσιάστρια;
Κατερίνα Καινούργιου: Είναι έγκυος η παρουσιάστρια;

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει ηθελημένα ή άθελα, σημάδια τα οποία δείχνουν ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη στον ορίζοντα!

Είναι γνωστό άλλωστε ότι πριν απο λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εγκατέλειψε το πλατό και την live ροή λόγω μιας λιποθυμίας.

Οι συνεργάτες της έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να την καλύψουν, προσπαθώντας φυσιολογικά να αποκρύψουν το γεγονός της ξαφνικής απουσίας της.

Η ίδια άλλωστε έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει παχύνει, ενώ δεν είναι και λίγες οι αναφορές για λιγούρες που την βασανίζουν.

Είναι έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου;

Είναι έγκυος η παρουσιάστρια;
Είναι έγκυος η παρουσιάστρια;

Όλα τα σημάδια, δείχνουν ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος από τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το κερασάκι στην τούρτα το είδαμε χτες στον αέρα της εκπομπής της, όταν η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς συγκινημένη για τα όμορφα λόγια που είπε ένας συνεργάτης της, κυριολεκτικά έβαλε τα κλάματα ζητώντας συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας:

«Σας ζητώ συγνώμη είμαι λίγο ευσυγκίνητη σήμερα»

Το αποκορύφωμα όμως ήταν η φράση που πέταξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη στιγμή που η παρουσιάστρια έβαλε τα κλάματα και έσπευσε να την δικαιολογήσει λέγοντας την φράση,

«όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου είναι»

αφήνοντας μας άφωνους!

Εμείς απο την πλευρά μας της ευχόμαστε το καλύτερο για εκείνη πρωτίστως και για τον σύντροφό της και με το καλό, αν είναι έγκυος, να έρθει στον κόσμο το παιδάκι τους!