Καταιγιστικές εξελίξεις στο νέο «Καφέ της Χαράς» – Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν

Η πολυπόθητη απόφαση και η τελική υπογραφή έπεσε και πλέον είναι γεγονός ότι το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει και μάλιστα απο νωρίς αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η αγαπημένη σειρά θα ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου. Στον ΑΝΤ1 αποφάσισαν να εντάξουν τρεις νέες σειρές και μια απο αυτές είναι φυσικά το «Καφέ της Χαράς».

Η είδηση που ήθελε το «Καφέ της Χαράς» να βρίσκεται ξανά στις οθόνες μας, επαληθεύτηκε, αφού η σειρά με την υπογραφή του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά, επιστρέφει με τον τίτλο «Το Καφέ της Χαράς 30 χρόνια μετά».

Ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Η άσχημη είδηση της νέας σειράς είναι ότι το αγαπημένο καφέ όπου σχεδόν τα πάντα διαδραματίζονταν εκεί πλέον δεν υπάρχει!! Διαβάστε τι είπε ο Χάρης Ρώμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα νέα επεισόδια και ποιοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο Κολοκοτρωνίτσι

«Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς.

Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς.

Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ