ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT στο Μιλάνο

Με τη δυναμική του διεθνούς προορισμού που προσφέρει εύρος επιλογών στους Τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα, συμμετείχε ο Δήμος Καρπάθου στη διεθνή έκθεση τουρισμού BIT στο Μιλάνο.

Στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Καρπαθου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού, κ. Μιχάλη Λυτό και την επαγγελματία, μέλος της Επιτροπής, κα Δέσποινα Νταργακη που είχαν την ευκαιρία ουσιαστικών επαφών με την Ιταλική – και όχι μόνο- αγορά.

Μέσα από στοχευμένες συναντήσεις μαζί με στελέχη της εταιρείας Συμβούλων Τουριστικού Marketing Remake, διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προβολής με Ιταλικά τηλεοπτικά δίκτυα, δημοφιλή ΜΜΕ, όπως το Lonely Planet και η Donna Moderna, ενώ πραγματοποιήθηκε και διερευνητική επαφή με εκτεταμένο δίκτυο ταξιδιωτικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Αμερική με εξειδίκευση τον Βιωματικό Τουρισμό!

Μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη εντύπωση στους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου έκανε το νέο φυλλάδιο του προορισμού που ξεχωρίζει μέσα από το ελκυστικό κείμενο και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

“Η δημιουργία νέων “προϊόντων” και ο εκσυγχρονισμός των εργαλείων και μεθόδων προβολής της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου δημιούργησε νέα δεδομένα στην προώθηση του προορισμού, συμβάλλοντας στην εξέλιξη του brandname της Καρπάθου”, τόνισε ο κ. Λυτος ευχαριστώντας θερμά τα μέλη της επιτροπής για το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LIVE STREAMING ΕΔΩ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ LIVE STREAMING ΕΔΩ

ΑΝΕΚ LINES: H κορυφαία εκδήλωση της Ένωσης Κρητών Σελίνου Αττικής «Η ΕΛΥΡΟΣ» στην ΑΝΕΚ LINES

ΑΝΕΚ LINES: H κορυφαία εκδήλωση της Ένωσης Κρητών Σελίνου Αττικής «Η ΕΛΥΡΟΣ» στην ΑΝΕΚ LINES