ΚΑΨΩΘΗΚΑΜΕ! Η Βίκυ Κάβουρα με POZ ΣTPINΓK μας δείχνει ότι έχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ πίσω κίνηση

Υπάρχει περίπτωση Σπαρτιάτισα και να μην έχει εκπληκτικό σώμα; Η Βίκυ Κάβουρα είναι η τρανή απόδειξη! Το κορίτσι πραγματικά φυσάει. Έχει ένα απο τα κορυφαία κορμιά της Ελληνικής showbiz και το ξέρει. Το ξέρει τόσο καλά, που κάνει τα πάντα έτσι ώστε να το επιδεικνύει, αφού είναι ίσως το πιο δυνατό της σημείο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής…..Η παρουσιάστρια και ηθοποιός που κατάφερε για μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά να μας καθηλώσει ακόμα και ως συμπαρουσιάστρια στο J2US, κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φέρνει πραγματικά τον καύσωνα όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται μια απο τις πιο ποθητές γυναίκες της τηλεόρασης. Παρόλα αυτά η 32χρόνη, εργάζεται ακατάπαυστα έτσι ώστε να είναι έτοιμη για τις νέες προκλήσεις που έχει θέσει και φυσικά αφορούν και τον κινηματογράφο.

Μέχρι τότε όμως και όντας πλέον μόνη, αφού χώρισε με τον πολιτικό μηχανικό που είχε σχέση, η Βίκυ βρίσκεται στην Μύκονο και μαγνητίζει τα βλέμματα, με το εκπληκτικό poz μαγιό της που πραγματικά άναψε φωτιές!

Δείτε την Βίκυ Κάβουρα εδώ

Βίκυ Χατζηβασιλείου ΤΡΕΛΑΝΕ μας με τα ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ σου! ΚΟΛΑΣΗ

Αχ αυτές οι βουτιές! Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει ΕΠΙΚΗ πίσω όψη-ΘΟΛΩΣΑΜΕ!