Κακοκαιρία «Χιόνη»: Πότε θα πλήξει την Αττική-Video

Από το πρωί της Τετάρτης 13/02 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 14/02 η νέα κακοκαιρία με την ονομασία «Χιόνη» θα πλήξει και την Αττική αρχικά με χιονοπτώσεις στα ορεινά του νομού ενώ στην συνέχεια οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Δείτε παρακάτω τα προγνωστικά στοιχεία και φυσικά το βίντεο με τις περιοχές της Αττικής που θα υπάρξει χιονοκάλυψη. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά…..

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, χιονοπτώσεις αναμένονται ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Η κακοκαιρία «Χιόνη» θα πλήξει και την Αττική με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά από το πρωί της Τετάρτης 13/02 έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 14/02.

Παράλληλα, στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής κυρίως χώρας, θα σημειώνονται χιονοπτώσεις κατά περιόδους από την Τρίτη 12/02 έως και το Σάββατο 16/02. Ιδιαίτερα για την Μακεδονία και της Θράκη, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου κατά κύριο λόγο την Παρασκευή 15/02.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της χιονιοκάλυψης έως και το Σάββατο 16/02 για το σύνολο της χώρας και σε υψηλή ανάλυση για την περιοχή της Αττικής.

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση που θα ξεκινήσει από τα βόρεια και δυτικά την Τρίτη 12/02 και θα επεκταθεί στη υπόλοιπη χώρα την Τετάρτη 14/02.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας έως και την Τετάρτη στις 5 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

αναμενόμενη πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας

Βροχές, καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές και χιονοπτώσεις ακόμη και περιοχές με χαμηλά υψόμετρα θα είναι κάποια ακόμη από τα κύρια χαρακτηριστικά της επερχόμενης επιδείνωσης του καιρού.

Τέλος θυελλώδεις και πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που κατά τόπους θα φτάνουν και τα 10 μποφόρ, θα πνέουν στο Αιγαίο την Τετάρτη 14/02 και την Πέμπτη 15/02.

πηγή-meteo

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Παίκτης του SURVIVOR “ΛΙΩΝΕΙ” κυριολεκτικά στο γυμναστήριο

Power Of Love spoiler: Ποιοι οι “ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ” και ποια τα “ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ” του Τζόνι-Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου