Καιρός: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές android για το smartphone σας

Καιρός: Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για το smartphone σας

Μπορεί ο καιρός στην Ελλάδα να μην είναι και κάτι εξωφρενικά δύσκολο για να τον καταλάβεις, σχεδόν όμως όλοι σε αυτή την χώρα θέλουμε να μάθουμε τι καιρό θα έχουμε αύριο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα φυσικά ο καιρός αυτής της δεύτερης εβδομάδας του Ιανουαρίου, όπου όλοι περιμένουμε να χιονίσει, αφού σύμφωνα με τα μοντέλα καιρού αναμένεται χιονιάς διαρκείας απο το βράδυ στην χώρα.

Εκτός όμως απο τους μετεωρολόγους οι οποίοι προσπαθούν με παντοίους τρόπους να μας ενημερώσουν ο ένας καλύτερα απο τον άλλον, υπάρχουν και οι εφαρμογές στα κινητά μας οι οποίες μάλιστα πλέον έχουν γίνει υπερβολικά χρήσιμες.

Παλιότερα για να μάθεις τον καιρό έπρεπε να δεις τις βραδινές ειδήσεις και τέλος. Ακόμα πιο παλιά στην χώρα μας ο κόσμος μάθαινε τα νέα του καιρού με τα μερομήνια.

Πλέον όλοι μπορούν να γνωρίζουν τον καιρό σε live καιρικές συνθήκες, μέσα απο το κινητό του τηλέφωνο.

Εμείς βρήκαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες εφαρμογές για να τον καιρό στο κινητό σας.

Καιρός Ελλάδα

Καιρός Ελλάδα

Αν θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο απλά και γρήγορα τα πράγματα με την πρόγνωση του καιρού, τότε το συγκεκριμένο app ίσως πρέπει να μπει ευθύς εξαρχής στις προτιμήσεις μας.

Yahoo

Το Yahoo Weather αναμφίβολα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα app για την πρόγνωση του καιρού στον κόσμο, και προσφέρει τόνους πληροφοριών με τον πιο απλό τρόπο, και σε φιλικό ελληνικό περιβάλλον.

Windy

Το Windy, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στη χαρτογράφηση των ανέμων, και των ειδικών καιρικών συνθηκών γενικότερα.

Διαθέτει εξελληνισμένο περιβάλλον με πολύ εύκολη πλοήγηση, βολική κύλιση, και μεγέθυνση του χάρτη με τα δάκτυλά μας.

YoWindow Καιρός

Πρόκειται αναμφίβολα για μια εξαιρετικά προσεγμένη εφαρμογή για την πρόγνωση του καιρού στο Android, που είναι και εύκολη στη χρήση.

XL PRO

Το συγκεκριμένο app θεωρείται ως ένα από τα πιο φιλικά για τους Έλληνες χρήστες, και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και στους χρήστες του iOS.


Είμαι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήδη μέσα από τη σχολή, εργάστηκα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και πλέον είμαι ένα απο τα μέλη της ομάδας του Newsblog. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά, ενώ λατρεύω επίσης το κινηματογράφο και ειδικά την κωμωδία. Μπορείτε να μου στείλετε emai εδώ: xristina@newsblog.gr