Μόνο η Άντζελα Γκερέκου ξέρει πως να σε τρελάνει! Φοβερά προσόντα

kafsonas mono i antzela gkerekou xeri pos na se trelani terastia prosonta mas petai pga
kafsonas mono i antzela gkerekou xeri pos na se trelani terastia prosonta mas petai pga

Η Άντζελα Γκερέκου πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήταν ηθοποιός και μάλιστα όχι κάποια τυχαία αλλά ένα απο τα πιο καuτά ονόματα που έχουν περάσει απο την Ελληνική τηλεόραση και το θέατρο. Η πανέμορφη Άντζελα τραβούσε τα βλέμματα σαν μαγνήτης με το εκπληκτικό της μποuστο και το αγαλματένιο της κορμί και δημιουργούσε πανικό σε κάθε της εμφάνιση………
Έτσι ακριβώς καθήλωσε και τους αναγνώστες του ελληνικού Πλειμποι, όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του τεύχους «Ιανουάριος 1996».
Ήταν η εποχή που αποτελούσε την πιο ποθητή γυναίκα, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό μέσω της ερμηνείας της στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Πρόβα Νυφικού».
Αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του φωτογράφου C. Coutayar σε μία ασπρόμαυρη φωτογράφιση που μνημονεύεται μέχρι σήμερα, καθώς πρόκειται για την πρώτη και τελευταία γυμνή φωτογράφιση της ζωής της.
Και το σημερινό flashback του Πλειμποι Ελλάδας είναι αφιερωμένο σε μία γυναίκα, που πέρα από πολιτικές πεποιθήσεις, είναι καθολικά αποδεκτή από ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό. Και οι λόγοι βρίσκονται παρακάτω.
Δείτε τις φωτογραφίες εδώ