Καύσωνας η Ελένη Πετρουλάκη.50 χρονών και μας έκανε τούρμπο

kaysonas i eleni petroulaki to leopap magio tis mas ekane toupbo kolastnkame

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της Ελλάδας. Είναι μια γυναίκα 49 ετών και μητέρα 4 παιδιών, η οποία είναι και πρότυπο υγείας και ευεξίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ούτε ότι είναι ανορεξική ούτε ότι κυνηγά τα παράλογα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλονται στις γυναίκες.

Δυναμική και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή σχεδόν αμέσως. Η ίδια τονίζει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους για να νιώθουν οι ίδιες καλύτερα.

Η απόλυτη Ελληνίδα γυμνάστρια έχει σίγουρα αμέτρητους θαυμαστές, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για μια ζωντανή έμπνευση για όλες τις γυναίκες.
Έτσι σήμερα λοιπόν την είδαμε να ανεβάζει μια φωτογραφία που σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή, αλλά δίνει και συμβουλές κατά της κυτταρίτιδας!
Είναι απίστευτη, έτσι;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

No More Cellulite. … ?Κυτταρίτιδα: Και όμως υπάρχει λύση ..? Καλοκαίρι εν όψει και στο προσκήνιο έρχεται η κυτταρίτιδα, η γνώριμη και τόσο ενοχλητική «όψη φλοιού πορτοκαλιού»… Η κυτταρίτιδα επιβαρύνει κυρίως τις γυναίκες λόγω των αυξημένων οιστρογόνων που διαθέτουν, αλλά και της διαφορετικής φύσης του συνδετικού τους ιστού σε σχέση με τους άντρες Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο σαιτ Www.Fitlab.gr ….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) στις

Διαβάστε ακόμα:

KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

Written by KAKIA ΧΑΤΗΓΙΑΝΝΗ

H Κάκια γεννήθηκε στην Κεφαλονιά όπου και μεγάλωσε μέχρι που πήγε για σπουδές στην Πάτρα στον κλάδο της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ ενώ από την αρχή της σχολής της, ξεκίνησε να ασχολείται σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Από το 2017 απόφοιτη πλέον είναι μάχιμη σε διάφορες μεγάλες ιστοσελίδες της Αθήνας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.